Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 18:41

ΑΟ Πάρου - ΑΟ Πάγου 4-1 Εύκολα στο 2ο ημίχρονο

aop-pagos-18-3-2012-1

100 περίπου φίλαθλοι είδαν ένα ωραίο παιχνίδι στην Παροικιά μεταξύ του ΑΟΠ και του Πάγου.

Ο αγώνας είναι μια ευγενική χορηγία των εταιριών

paros-ATOU 2 ME THL paros-la piazza2
paros-santorineos-1 paros-ydro-2

Το παιχνίδι είχε αρκετό ενδιαφέρον μέχρι την κατάρρευση του Πάγου στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος ήταν χτυπημένος από τιμωρίες και τραυματισμούς. Παρ' όλα αυτά έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο και προσπάθησε για κάτι καλό. Ο ΑΟΠ με τον Άρη Λάπη για πρώτη φορά στον πάγκο του φέτος, έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο και προσέφερε εκτός από την ουσία και πολύ όμορφο θέαμα.

Οι Παριανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 4', όταν από εκτέλεση φάουλ, ο Γιουρτζίδης μέσα στην περιοχή έπιασε ένα ανάποδο ψαλίδι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για κάποιο δεύτερο γκολ και στο 9' ο Μπιρμπίλης έκανε ένα σουτ που όμως μπλόκαρε ο paros-dolkas-epiplaΜαρμαγκιώλης. Στο 12' η ατυχία χτύπησε τον Πάσχο ο οποίος αποχώρησε τραυματίας αυξάνοντας έτσι τα προβλήματα για τον προπονητή του Πάγου. Στο 14' οι Συριανοί απείλησαν με τον καλύτερο τους παίκτη, τον Άκη Μανολιό, όμως μπλόκαρε ο Χαριστός. Στο 18' ο πολύ δραστήριος Αρκουλής βγήκε τετ α τετ και πρόλαβε να σουτάρει πέφτοντας όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε τη μπάλα. Στο 21' ο Αρκουλής έβγαλε το Μπιρμπίλη από πλάγια αριστερά, όμως ο τελευταίος σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό, άλλαξαν οι ρόλοι, όταν ο Μπιρμπίλης με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον Αρκουλή ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Μαρμαγκιώλη, θέλησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 26' ο Μανολιός και πάλι έκανε το σουτ που μπλόκαρε ο Χαριστός. Στο σημείο εκείνο, ο ρυθμός έπεσε και μόνο δύο αξιοσημείωτες φάσεις έγιναν, μία για κάθε ομάδα. Στο 39' ο Βαρθαλίτης έπιασε σουτ που κατέληξε άουτ και στο 45' ο Μουράι έκανε σουτ που έδιωξε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Το ημίχρονο τελείωσε με τον Πάγο να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι.

 

Οι παίκτες του ΑΟΠ ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο όπως και το πρώτο, πολύ δυνατά. Στο 47' ό Αρκουλής έκανε το σουτ που έβγαλε το τέρμα, ο επερχόμενος Γιουρτζίδης paros-roussosόμως την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 51' ο Αρκουλής κυνήγησε τη φάση και ανετράπη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μια κακή εκτίμηση του, σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπιρμπίλης διαμορφώνοντας το 2-0. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 54', ο Αρκουλής έκανε σουτ άουτ μετά από πάσα του Τσόκα. Ο Πάγος φάνηκε απειλητικός στο 58' όταν φάουλ του Βμβακάρη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαριστού. Στο 61' έγινε το 3-0 όταν από βολέ από την περιοχή του ΑΟΠ, ο Αρκουλής εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών, βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε, σφραγίζοντας έτσι την πολύ καλή του εμφάνιση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Αρκουλής εκτέλεσε το κόρνερ πλασαριστά προς τα έξω στο Γιουρτζίδη, που έκανε το σουτ, ο Μαρμαγκιώλης απέκρουσε με υπερένταση, όμως ο Ζήκος που ήταν κοντά με προβολή έκανε το 4-0. Στο 70' ο Πάγος έβαλε το γκολ της τιμής με τον Τρόκα, με σουτ από πλάγια δεξιά. Ο ρυθμός έπεσε και πάλι, χωρίς φάσεις μέχρι το 92' όπου ο Βαμβακάρης έπιασε ένα σουτ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Χαριστός. Το κόρνερ δεν εκτελέστηκε καθώς ο κ. Σουλτάνης (του οποίου η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή)σφύριξε τη λήξη.

aop-pagos-18-3-2012-2

Ο Αρκουλής ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ενώ πολύ καλοί για τον ΑΟΠ ήταν και ο Πετρόπουλος με τον Μουράι. Από τον Πάγο, ξεχώρισε ο Μανολιός ενώ στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλός ανασταλτικά ήταν και ο Ρούσσος, ο οποίος όμως έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο.

* Είναι η δεύτερη φορά που ο Άρης Λάπη κάθεται στον πάγκο του ΑΟΠ, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη.

paros-ATOU 2 ME THL

* Ο Βαμβακάρης έπαιξε για πρώτη φορά στην Πάρο με αντίπαλο τον ΑΟΠ στο γήπεδο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

paros-la piazza2

* Οι Πρίντεζης και Μπαλόπιτας βρίσκονταν στον πάγκο με πολιτικά καθώς ήταν τιμωρημένοι από τον αγώνα με το Νηρέα στη Σύρο.

paros-ydro

* Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Πάγο από Παριανή ομάδα.

paros-santorineos-1

* Στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου βρέθηκε και ο παριανός τραγουδιστής, γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματα του για τον ΑΟΠ, Γιάννης Παριος.

 

ΑΟ Πάρου (Λάπη) : Χαριστός, Μουράι, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Άσκο, Τσόκα (77' Φραγκογούλας), Γιουρτζίδης (70' Καλαμπαλίκης), Ζήκος, Κρώνης, Μπιρμπίλης (60' Δαφερέρας), Αρκουλής

 

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης) : Μαρμαγκιώλης, Παπίτσης, Βαμβακάρης, Σαμιωτάκης, Ρούσσος, Κουμπής, Πρελορέντζος (72' Γεράρδης), Πάσχος (12' λ.τρ. Πιπέρης), Τρόκα, Μανολιός, Βαρθαλίτης (Ζουλουφός)

aop-pagos-18-3-2012-3

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares