Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 13:13

Οι αγώνες στον 8ο όμιλο...

 

 

PANNAXIAKOS-AIGALEO EISODOS

Δείτε τι έγινε στα μόλις τέσσερα παιχνίδια του 8ου ομίλου του Περιφερειακού που έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Καρλόβασι Σάμου-Αγία Παρασκευή 0-1

(Ανταπόκριση: Κυριάκος Αγγελέτος)

William Hill Sports Ματς παρωδία έγινε στη Σάμο, όπου η Αγία Παρασκευή κατόρθωσε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Καρλόβασι Σάμου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο... 101'! Ολα τα.. λεφτά της συνάντησης ήταν οι καθυστερήσεις. Στο 93' ο διαιτητής Μιχελής καταλόγισε πέναλτι, που αμφισβήτησαν με έντονο τρόπο οι νησιώτες. Η υπόδειξη προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, που είχαν ως συνέπεια την αποβολή του Δριτσάκη στο 97'. Τελικά, μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, εκτελέστηκε η εσχάτη των ποινών στο 101', με τον Ζυγούρη να ευστοχεί και να δίνει το τρίποντο στη 'Σάντα'. Στο 89' ο Μιχελής είχε πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής αγωνίστηκαν με εμφανίσεις, που τους παραχώρησαν οι άνθρωποι του Καρλοβάσου. Το απόγευμα του Σαββάτου, η αποστολή της Αγίας Παρασκευής ταξίδεψε αεροπορικώς για τη Σάμο χωρίς τις αποσκευές της, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο αεροπλάνο, γεγονός που είχε ως συνέπεια οι αθλητικές περιβολές των φιλοξενούμενων να μην φτάσουν στο γήπεδο.


ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλατζής, Δασκουλίδης, Μαυρέλλος, Δάνγκας, Κατσιλιέρης (27' λ. τρ. Μπούρκας), Δριτσάκης, Τσιομπάι, Καραμαρούδης (64' Ντάγιας), Κεχαγιάς, Κατσιάνης Γ. (89' Ζορμπάς), Κατσιάνης Α.


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Δελάρδας, Μιχαλάρης (64' Τσοχαντάρης), Σωτήρχος, Μιχελής, Δημητρίου, Τζίτζης, Γκουντελίτσας (76' Καραϊνδρος), Καραϊνδρος Ι., Ζυγούρης, Μεϊμάρογλου.

Αιγάλεω-Μελίσσια 2-0

Η αντεπίθεση του Αιγάλεω με στόχο την κορυφή, συνεχίζεται! Μετά το διπλό στην Κω, το 'Σίτι' κέρδισε και τα Μελίσσια με 2-0, φτάνοντας στην επικράτηση άνετα και δίκαια. Μόλις στο 8' σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση, με τον Τσιρογιάννη να εκτελεί κόρνερ και τον Βασιλάρη να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Νικολάου. Στο 24' ο Τσιρογιάννης εκτέλεσε πάλι κόρνερ, οι Βασιλάρης και Μπαλάσκας σούταραν προς την εστία, όμως η μπάλα αποκρούστηκε στα σώματα των αμυνομένων. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου οι 'κυανόλευκοι' έλυσαν τον... γόρδιο δεσμό στην αντίπαλη άμυνα. Συγκεκριμένα στο 49', ο Τζανετάκος εκτέλεσε φάουλ και ο Ντελμεκούρας όντας ανενόχλητος, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με πλασέ. Στο 56' ο Ντελμεκούρας μετατράπηκε σε δημιουργό και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κώστα Τεγούση, που έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια οι Αιγαλεώτες απλώς κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και πανηγύρισαν ένα πολύτιμο 'τρίποντο'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλογεράκος (Ηλείας).


ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Ταμπάκης, Ζαφειράτος, Τεγούσης Αθ., Βασιλάρης, Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Τεγούσης Κ., Μπαλάσκας (41' λ. τρ. Δουκάκης), Τζανετάκος, Ντελμεκούρας (71' Βασιλίκης).


ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος, Τζανετέας, Ιατρού, Πατσιαβούρας (63' Νικόλα), Γκαβούδης, Ταυλαδωράκης (79' Ρήγας).


Περιστέρι-Αγιαξ Ταύρου 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ΑΟ Περιστερίου και Αγιαξ Ταύρου στο γήπεδο Ηφαίστου, σε ένα ματς όπου οι Περιστεριώτες 'φωνάζουν' για μία ακόμη διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 7' πήραν το προβάδισμα με σουτ του Ρούσση μετά από σέντρα του Τζανέτου. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και στο 27' έφτασαν στην ισοφάριση χάρις σε προβολή του Νησαριώτη μετά από σέντρα του Μπέλη. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62' ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του Βακερλή στο σουτ του Χέλμη και με προβολή έκανε το 2-1 για τον Ομιλο. Στο 78' όλοι περίμεναν ότι θα δινόταν άουτ υπέρ των γηπεδούχων, όμως ο Τσαμούρης έδειξε το σημαιάκι του κόρνερ. Αυτό εκτελέστηκε και ο Θεοφάνους με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια! Δύο λεπτά αργότερα έγινε η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι και ξεσήκωσε τους ανθρώπους του ΑΟ Περιστερίου. Ο Θεοφάνους μάρκαρε αντικανονικά στην περιοχή του Αγιαξ τον Χέλμη, ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα (!), συμπαίκτης του έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε άουτ, με τον Πειραιώτη διαιτητή να αποβάλει στη συνέχεια τον Θεοφάνους, για το πέναλτι που τελικά δεν υποδείχθηκε! Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται καταδικαστικό για την ομάδα του Περιστερίου.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης Π. (17' λ. τρ. Ελευθεριάδης), Βαγγέλης, Ποστόλης, Θανόπουλος, Χέλμης (85' Μπονιάκος), Μπόσιος, Αθανασίου, Νησαριώτης, Μπέλης (46' Πλέστης Χ.), Βασίλογλου.


ΑΓΙΑΞ: Βακερλής, Γουσούλης, Πατέλης, Πέττας, Θεοφάνους, Κωστόπουλος, Φύτρος (83' Σωτηρόπουλος), Κατίδης, Ρούσης, Τζανέτος, Χαλίλι (90' Κίτο).

Τράχωνες-Ρόδος 1-0

Σε συνεχή ανοδική πορεία βρίσκονται οι Τράχωνες, που για την ώρα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, η ομάδα του Αλίμου επικράτησε με 1-0 της Ρόδου και έπιασε στην πρώτη θέση τον Ελπιδοφόρο. Στο 67' σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση, όταν ο Ντεντόπουλος με πλασέ από κοντινή θέση παραβίασε την εστία του Ροδανάκη. Αξίζει να τονιστεί ότι οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη φάση του γκολ, θεωρώντας ότι ο σκόρερ κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι πριν σουτάρει. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).


ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Παπαναγόπουλος (88' Κατσούλης), Δρακοντίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Τσιώλης (77' Χουστουλάκης), Γιαννιτσανάκης, Κόρδος (46' Χριστόπουλος).


ΡΟΔΟΣ: Ροδανάκης, Παπαδόπουλος (75' Καρπαθάκης), Καντιμοίρης, Κιλασίν, Πελέκης, Θαμνόπουλος (72' Καλημέρης), Καταπόδης, Γκινής, Ορφανίδης, Φράγκος, Χατζηπαυλής (60' Γεωργάς).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares