Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 12:24

Επιστολή Πουλάκη-Παπαδημητρίου για το ματς με το Φιλώτι.

PAPADIMITRIOY pOYLAKHS SIMA

Επιστολή, που αναφέρεται στον αγώνα του Παμμηλιακού με το Φιλώτι απέστειλαν στο S.C οι ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού Αντώνης Πουλάκης και Στάθης Παπαδημητρίου.

Είμαι παίκτης της ομάδας της Μήλου. Παίζω στην ομάδα της Μήλου 5 χρόνια και παράλληλα με τις σπουδές μου έπαιξα σε ομάδα της Κρήτης άλλα 5 χρόνια συλλέγοντας αρκετές εμπειρίες από ένα άλλο πρωτάθλημα.

William Hill Sports Θέλω να αναφερθώ και να πάρω θέση στα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στον παιχνίδι Φιλώτι-Παμμηλιακος. Όπως προανέφερα παίζω 10 χρόνια ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και κάτι παρόμοιο δεν έχω ξαναζήσει!!! Πριν πάμε να παίξουμε το ματς είχα ακούσει ότι το Φιλώτι έχει μια δυνατή έδρα και ότι είναι ομάδα που αγωνίζεται δυνατά και με πάθος. Θα χαιρόμουν πολύ αν συναντούσα κάτι τέτοιο και όχι αυτό που συνάντησα. Το παιχνίδι είχε ξεφύγει από κάθε αθλητικό πλαίσιο καθώς οι αντίπαλοι, και αν μπορούν να χαρακτηριστούν αθλητές, είχαν επιδοθεί σε έναν αγώνα χτυπημάτων και χυδαίων ύβρεων προς εμένα και τους συμπαίκτες μου υπό την ανέχεια του διαιτητή(;) κ. Δεληγιάννη. Από την στιγμή που η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με 0-2, διαιτητής και παίκτες της αντίπαλης ομάδας, μας προϊδέασαν για το τι θα επακολουθούσε. Το ποδοσφαιρικό γήπεδο μετατράπηκε σε αρένα πάλης και οργής, καθώς το μόνο που δεν παιζόταν στο γήπεδο ήταν ποδόσφαιρο. Τα ατιμώρητα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα υποδεχόντουσαν το ένα το άλλο και παρόλη την υπομονή που δείξαμε ο κύριος Δεληγιαννης δεν μας προστάτεψε ως όφειλε. Όσο για τους παίχτες του Φιλωτιου, εκμεταλλευόμενοι τις προδιάθεσεις του διαιτητή να μην κρατήσει τα παιχνίδι μέσα στα αγωνιστικά πλαίσια, έδρασαν κανιβαλιστικά ως προς τους συναθλητές τους και ουδέποτε τήρησαν τα ιδεώδη που πρεσβεύει ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά αναφέρω κάποια από τα πιο κραυγαλέα περιστατικά που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αρχικά ο αρχηγός της ομάδας μας, Σίδερης Αργύρης, αποχωρεί με κάταγμα στην μύτη έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου και σύγκρουση με συμπαίκτη μας σε δεύτερη φάση. Ούτε αυτό το γεγονός έκανε τον καθ ευφημισμόν διαιτητή κ. Δεληγιάννη να πράξει αυτό που όφειλε, δηλαδή να εξασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να διατηρήσει ως άρχων(;) του αγώνα τα πρέποντα. Έτσι στο 58ο λεπτό, ο συμπαίκτης μας Αντώνης Πετσίνης βρίσκεται στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο αφού έχει δεχθεί σκαριά στην κνήμη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα( αυτό ίσως ήταν το μόνο μαρκάρισμα που δεν έγινε εσκεμμένα). Εκεί και πάλι οι οπαδοί και παίχτες του Φιλωτίου, ‘δίδαξαν’ τι θα πει πολιτισμός, ήθος και φίλαθλο πνεύμα, αφού έσπευσαν να σηκώσουν κακήν κακώς τον παίκτη μας και να τον πετάξουν έξω από τον αγωνιστικό χώρο(πράγμα που απαγορεύεται, καθώς ο παίκτης πρέπει να παραμείνει ακίνητος μέχρι να διαγνωστεί η κατάσταση του από τον γιατρό του αγώνα και να μεταφερθεί ασφαλώς εκτός αγωνιστικού χώρου, μέχρι να διακομιστεί σε τοπική ιατρική αρχή, πράγμα που συμβαίνει σε όλες τις παρόμοιες καταστάσεις). Ενώ την ίδια στιγμή από την κερκίδα αρκετοί ανεγκέφαλοι προσπαθούσαν να γελοιοποιήσουν την κατάσταση που βρισκόταν ο παίχτης μας με διάφορους ειρωνικούς χαρακτηρισμούς.

Άλλα βεβαία, ούτε και αυτός ο σοβαρός τραυματισμός συγκίνησε τον διαιτητή(;). Ακολούθησαν και άλλα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από τους παίκτες του Φιλωτίου (μαρκάρισμα με τα δύο πόδια από πίσω από το Νο 18 του Φιλωτίου στο Νο 6 της Μήλου, αγκωνιά στο πρόσωπο από τον Βασαλάκη στον Αντώνη Ψαθά).

William Hill Sports Ευτυχώς για εμάς το μαρτύριο τελείωσε μετά από λίγο, καθώς η μόνη προστασία που είχαμε από τον διαιτητή(;) ήταν το σφύριγμα της λήξης, όπου βρήκε την ομάδα μας με ένα συντριπτικό κάταγμα κνήμης του Αντώνη Πετσίνη που θα τον αφήσει χωρίς εργασία για τουλάχιστον 3 με 4 μήνες καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε τοποθέτηση λάμων στο πόδι. Επιπλέον όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αποχώρισαν με χτυπήματα και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος.

Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πει σε αυτή την μερίδα οπαδών και παιχτών του Φιλωτίου να μην δρουν ως άνθρωποι των σπηλαίων δίχως ίχνος ανθρωπιάς και στοιχειώδους πολιτισμού σε έναν απλό ποδοσφαιρικό αγώνα. Όσο για τον κ. Δεληγιάννη που αναφέρεται στους καταλόγους της ΕΠΣ Κυκλάδων ως διαιτητής μάλλον από τυπογραφικό σφάλμα, πρέπει να μάθει πως παίζεται το ποδόσφαιρο το 2012 μέσα στα αθλητικά και ΜΟΝΟ πλαίσια, μέσα στα ανθρωπινά πλαίσια όπου η σωματική ακεραιότητα και υγεία των ποδοσφαιριστών πρέπει να διασφαλίζονται απ αυτόν, με κάθε μέσο, αν θέλει να λέγεται διαιτητής και πάνω από όλα άνθρωπος.

Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς του Φιλωτίου, για την άσεμνη χειρονομία μου, όπου παρόλη την βίαιη λεκτική και σωματική επίθεση(εντός γηπέδου) που δέχτηκα, δεν δικαιολογείται και υπερβαίνει τα πλαίσια του ήθους της ομάδας μου αλλά και του δικού μου χαρακτήρα.

Υ.Γ.1: Μη θέλοντας να προσωποποιήσω το άνωθεν άρθρο, αναφέρω ότι πριν προβώ σε αυτήν την άσεμνη χειρονομία, είχα δεχτεί γροθιές στην περιοχή του κεφαλιού υπό την εποπτεία του διαιτητή ο όποιος με περίσσια άνεση τιμώρησε εμένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άρα και αποβολή, και στον παίχτη του Φιλωτίου δεν προέβει ούτε σε επίπληξη. Ενώ ο ίδιος ο παίχτης του Φιλωτίου και προς τιμήν του, ήρθε μόνος του στα αποδυτήρια και μου ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Υ.Γ.2: Σε μια εποχή όπως η σημερινή, όπου οι δυσκολίες της ζωής γίνονται όλο και πιο δύσκολες, δεν νοείτε να χάνονται μεροκάματα και μισθοί. Είναι προφανές κύριε Δεληγιάννη, ότι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έχουν άμεση ανάγκη την δουλειά τους για την επιβίωση τους, όπως κα εσείς άλλωστε. Ακόμη, φανταστείτε να συνέβαινε σε εσάς κάτι παρόμοιο και να χρειαζόταν να μείνετε εκτός μισθών για τρεις με τέσσερεις μήνες. Γι αυτό σας παροτρύνω είτε να σταματήσετε να σφυρίζετε, είτε την επόμενη φορά που θα σφυρίξετε να σκεφτείτε καλά τι συνέπεια θα έχουν οι πράξεις σας.

 

ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ---ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares