Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 09:34

Δελτίο Τύπου ΑΟ Πάρου. Απάντηση στους ισχυρισμούς κ. Πολέμη

paidwn aop-agersani2

Σε απάντηση των όσων δημοσιοποίησε ο κ. Στ. Πολέμης (εδώ) έχω να δηλώσω τα εξής:

Κύριε Πολέμη.
polemis-bonisΑπό το λίγο που γνωριζόμαστε και ακόμα τις λιγότερες ώρες που έχουμε μιλήσει, πίστευα ότι έχετε καταλάβει τις άνθρωπος είμαι και ποιον σύλλογο εκπροσωπώ.

Δεν περίμενα από εσάς να φερθείτε έτσι, στο τέλος του αγώνα πρωταθλήματος Παίδων Αναγέννησης Νάξου και ΑΟΠ.

- Ξεχνάτε, ότι στα παιχνίδια μαζί σας – αν και ξέραμε πως λειτουργείτε – δεν αξιώσαμε το παραμικρό, αν και γνωρίζαμε ποια είναι η δράση σας σε παρόμοιες καταστάσεις. Πιστεύαμε, ότι είσαστε αξιέπαινος για την προσπάθεια που κάνατε.

- Ξεχνάτε, ότι με δική μου συγκατάθεση στον αγώνα Νέων άρχισε ο αγώνας 20 λεπτά αργότερα, διότι δεν είχαν προσέλθει όλοι οι παίκτες σας.

- Ξεχνάτε, ότι μπήκατε σαν σίφουνας στα αποδυτήρια διαιτητών μετά τον αγώνα Παίδων στο Αγερσανί και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος σας (μετά από δική σας υπόδειξη) υπέγραψε το φύλλο αγώνα και εσείς αρπάξατε στη συνέχεια τα δελτία, δίχως να προλάβουμε να πούμε «κύμινο».

Ξεχάσατε ακόμα, ότι ο ανεπαρκής διαιτητής, ενώ είχε ενημερωθεί στο ημίχρονο από τον εκπρόσωπο και αρχηγό της ομάδας μας, μας είπε ότι «η όποια ένσταση γίνεται μέχρι τη λήξη του αγώνα».

Τέλος, δεν γνωρίζω ποια θα είναι η τύχη της ένστασης, αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να γνωρίζετε κ. Πολέμη ότι θα είμαι αντίπαλός σας και όχι ποδοσφαιρικός φίλος σας. … Και όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι καλύτερα να είμαι φίλος και όχι απέναντί σας…

Στέλιος Μπόνης
Μέλος Δ.Σ. ΑΟ Πάρου

William Hill Sports

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (7/2/2012)

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου καταγγέλλει στο φίλαθλο κοινό των Κυκλάδων ότι στον αγώνα πρωταθλήματος παίδων Αναγέννησης Νάξου – ΑΟΠ, για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες «επιστημονικών» κινήσεων σε βάρος παιδιών που μετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΣΠ Κυκλάδων.

Δίχως υπερβολή, ο ΑΟΠ αγωνίστηκε απέναντι σε μία ομάδα με ποδοσφαιριστές αγνώστου ηλικίας και εθνικότητας, με αντάλλαγμα τη νίκη κατά 15χρονων παιδιών.

Για όλα αυτά, ο ΑΟΠ καταθέτει ένσταση για το κύρος του αγώνα και θυμίζει ότι η ΕΠΣΚ στην αρχή του πρωταθλήματος έκανε βαρύγδουπες ανακοινώσεις για ελέγχους ταυτοπροσωπίας…

Τέλος, για τον παράγοντα, πρόεδρο, προπονητή, έφορο, ποδοσφαιρικό ειδήμονα κ. Στ. Πολέμη της Αναγέννησης Νάξου, του θυμίζουμε ότι τα γραφεία μας είναι γεμάτα από έπαθλα αγώνων σε πρωταθλήματα υποδομών, και αν θέλει κάποιο απ’ αυτά, ευχαρίστως να του το δώσουμε! Ο αθλητισμός στηρίζεται στο ευ αγωνίζεσαι και όχι στο «κερδίζω κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη».

Υ.Γ. Πόσοι από τους 18 αθλητές της Αναγέννησης Νάξου που δηλώθηκαν για τον αγώνα είχαν δελτίο; Εμείς, λέμε μόνο τέσσερις!

William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares