Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012 22:46

Μάχη ουραγών (=Χ)….

filoti-pamiliakos

Σε ένα παιχνίδι, που σκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πετσίνη και χαρακτηρίστηκε από το πάθος και την ένταση του… Φιλώτι και Παμμηλιακός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο.

William Hill Sports Το τελικό 2-2, μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, οι οποίες επικέντρωσαν το παιχνίδι τους στην δύναμη και το πάθος, «αφήνοντας στα αποδυτήρια» την φαντασία και το θέαμα.

Ο Α.Μ.Σ. φιλωτίου για άλλη μια αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη, πληρώνοντας ακριβά δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα του, έχοντας όμως μια σαφέστατη βελτίωση στην ποιότητα του μετά από τις προσθήκες των Βασαλάκη και Ντάσιου, οι οποίοι φαίνεται ότι έδεσαν το κέντρο του Ναξιώτικου σωματείου.

Από τη άλλη πλευρά η νεανική ομάδα του Παμμηλιακού αν και προηγήθηκε, τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ και αναγκάστηκε στο δεύτερο μέρος να αμύνεται ομαδικά, παρασυρόμενη από το δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων και τελικά να φεύγει με έναν βαθμό από το γήπεδο του Αγερσανίου. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε αρκετή ένταση όταν παίχτες και παράγοντες της ομάδας της Μήλου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το σκληρό παιχνίδι των Ναξιωτών.

Τους αιφνιδίασαν…

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι Μήλιοι, οι οποίοι μόλις στο 3ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν (0-1), όταν ο Καμακάρης εκτέλεσε πλάγιο άουτ στην περιοχή των γηπεδούχων και ο αφύλαχτος Κυρίτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία του «εξοντωμένου» Βασιλάκη, με τον Καράι να διώχνει, αλλά τον κύριο Σουλτάνη να δείχνει σέντρα, καθώς η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ο Κυρίτσης απείλησε και πάλι στο 8΄με το κεφάλι, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Και φτάνουμε στο 13΄, όπου το Φιλώτι χάνει τη μπάλα στο κέντρο, με τον Καμακάρη να πασάρει έξοχα στον Ψαθά και ο τελευταίος περνώντας τον προσωπικό του αντίπαλο, να πλασάρει εύστοχα τον Βασιλάκη (2-0). Μετά το δεύτερο τέρμα που δέχτηκαν οι παίχτες του Φιλωτίου άρχισαν δειλά-δειλά να παίρνουν τα ηνία του αγώνα, δημιουργώντας μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες με τους Ευριπιώτη και Καράι να αστοχούν από πλεονεκτικές θέσεις. Στο 39΄είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Σιδερη με τον Παπαχριστοδουλόπουλο λόγο ρινορραγίας του πρώτου. Το 0-2 ήταν τελικά το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ανέκαμψαν στο δεύτερο

Σαφώς βελτιωμένοι στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, και σαφώς πιο οργανωμένοι στην άμυνα, όπου πέρασε ο Προμπονάς William Hill Sports στην θέση του Μουστάκη Ν. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την δυσκολία του Παμμηλιακού να προσαρμοστεί στο παιχνίδι χωρίς την παρουσία του Σιδερη και πίεσαν με σκοπό να πετύχουν κάποιο γκολ. Η πρώτη φάση πάντως στην επανάληψη άνηκε και πάλι στους φιλοξενούμενους όπου ο Πετσίνης σουτάρει, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να μη καταλήγει στην εστία του εξουδετερωμένου Βασιλάκη. Από την αναγκαστική αλλαγή του Πετσίνη και μετά ο Α.Μ.Σ. Φιλωτίου πίεσε ψιλά και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές «καταστάσεις» στην εστία του πολύ καλού σήμερα Μήτση και με μπροστάρηδες τους Βασαλάκη και Ντάσιο έκαναν το 1-2 στο 70΄, όταν ο πρώτος κόβει στο κέντρο και ο Ντάσιος πασάρει ιδανικά στον μικρό Ψαρρά, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά τον Μήτση. Η πίεση για το Φιλώτι δεν σταμάτησε εκεί και στο 89΄, μετά από μια εκτέλεση πλάγιου άουτ από τον Ψαρρά, ο Μουστάκης Α., επωφελείται την αδράνεια της άμυνας του Παμμηλιακού και το σουτ που επιχειρεί βρίσκει στα σώματα των αμυνομένων, αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στα δίχτυα του Μήτση.

Σοκ με Πετσίνη

Στο 57΄το γήπεδο πάγωσε όταν ο Πετσίνης βρίσκετε τετ ατ τετ με τον Βασιλάκη, με τον τερματοφύλακα του Φιλωτίου να επιχειρεί έξοδο και τους δύο παίχτες να συγκρούονται και να σφαδάζουν στο χόρτο του γηπέδου. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Πετσίνη στην κνήμη (καταγμα), με τον παίχτη να οδηγείτε στο Νοσοκομείο Νάξου και στη συνέχεια να διακομίζετε στην Αθήνα, όπου πιθανόν  θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αξίζει να αναφερθεί

  • Ο Μιχάλης Βασιλάκης (τερματοφύλακας ΑΜΣ Φιλωτίου) επανήρθε στην βασική εντεκάδα των Κυανέρυθρων μετά από δύο χρόνια και μάλιστα η τελευταία του συμμετοχή ως βασικός τερματοφύλακας ήταν πριν δύο χρόνια σε παιχνίδι των δύο ομάδων αλλά αυτή τη φορά με γηπεδούχο τον Παμμηλιακό.


  • Κίνηση αναγνώρισης από τον Παμμηλιακό προς το sportcyclades.gr, όταν πριν τον αγώνα ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Αποστόλης Πρεβενάς πρόσφερε στον εκπρόσωπο του site Σπύρο Μάκαρη το Λάβαρο του σωματείου, καθώς και το ημερολόγιο του 2012.

Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και να συνεχίσουν την καλή δουλεία, που κάνουν. Με την ευκαιρία καλή ανάρρωση στον Κύριο Πετσίνη και να γυρίσει γρήγορα και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους των Κυκλάδων.

 

Α.Μ.Σ.Φιλωτίου (Ψαρράς): Βασιλάκης, Μουστάκης(46΄Προμπονάς), Ψαρράς, Κατσουρός, Κοττάκης, Καραϊ (78΄Βασιλάκης), Μουστάκης Α., Ευριπιώτης,Βασαλάκης, Ντάσιος, Ψαρράς Β.

Τσάφος,Σφυρόερας,Πολυκρέτης,Κρασσάς,Καραϊ.

Παμμηλιακός (Γκούντζας): Μήτση, Καμακάρης, Πολάκης, Atanazov, Σιδερής (39΄Παπαχριστοδούλου), Μαριάμη, Καμακάρης, Κυρίτσης, Πετσίνης (62΄Παπαδημητρίου), Παπαδημητρίου (87΄Ψάθας Ν.),Ψάθας.

Ακολουθεί βίντεο με τα γκολ, τις δηλώσεις του αγώνα, καθώς και με την φάση του τραυματισμού του Πετσίνη.

Απόκτησε το DVD του αγώνα στέλνοντας τα στοιχεία σου στο marketing@sportcyclades.gr

filoti-pamiliakos.630

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares