Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 15:20

''Πέναλτι'' του Σπύρου Παπαδόπουλου που επιχειρεί φίμωση σε δημοσιογράφο

Σαφέστατα πειραγμένος από το γεγονός ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους φαίνεται να είναι ο πρόεδρος της Καλλιθέας κ. Σπύρος Παπαδόπουλος.

Μετά από την οριακή ισοπαλία που πήρε η ομάδα της Καλλιθέας απέναντι στον Πανθηραϊκό, η οποία με τον τρόπο που ήρθε και τα σφυρίγματα του διαιτητή Πουλόπουλου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους το sportcyclades.gr έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Πανθηραϊκός. Αυτό το βίντεο αναδημοσιεύτηκε από το site soccerlive.gr, πράγμα που όπως φαίνεται δεν άρεσε στον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος με ανακοίνωση του επιχειρεί ευθεία φίμωση στον δημοσιογράφο Κυριάκο Παντζαρίδη, χρησιμοποιώντας ανυπόστατες κατηγορίες εις βάρος του, μη λογαριάζοντας τις συνέπειες του νόμου, αφού για να συκοφαντείς κάποιον θα πρέπει και να μπορείς να αποδείξεις αυτά που λες.

Προφανώς ο κ. Παπαδόπουλος, που έχει χάσει φέτος το μέτρημα στα πέναλτι που έχει κερδίσει η ομάδα του, υπέπεσε ο ίδιος σε «πέναλτι» κατά ενός δημοσιογράφου που ότι έχει να αποδείξει το κάνει καθημερινά δημοσίως από τον αγώνα ενημέρωσης που δίνει. Τώρα αν θα ξαναασχοληθεί κάποιος με το ιστορικό σωματείο της Καλλιθέας, σίγουρα αυτός που θα το καθορίσει αυτό δεν θα είναι ο κ. Παπαδόπουλος, αλλά οι χιλιάδες αναγνώστες που διαβάζουν καθημερινά τις ειδήσεις από τον Κυριάκο Παντζαρίδη.

Ο κύριος πρόεδρος μπορεί να χρησιμοποιεί τα «φαντάσματα» με τα πλαστά προφίλ στο fb και τα παπαγαλάκια του όπως θέλει, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν και ''ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ'' δημοσιογράφοι, που θα λειτουργούν με γνώμονα την πληροφόρηση.

Είτε του αρέσει, είτε όχι το έργο της ενημέρωσης θα συνεχίζεται και η φίμωση που επιχειρεί δεν θα περάσει. Και μόνο το γεγονός ότι ο κ. Παπαδόπουλος προέβη σε αυτές τις δηλώσεις υποδηλώνει από μόνος του ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος κάνει καλά τη δουλειά του...

Άλλωστε ο κ. Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διαιτησία!!! Μήπως το επόμενο βήμα θα είναι να υπαγορεύσει τους τίτλους και το περιεχόμενο των ρεπορτάζ για να είναι όλα μέλι - γάλα;  

Η Καλλιθέα είναι καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία και οι ανακοινώσεις σαν την ακόλουθη την μικραίνουν πολύ κ. Παπαδόπουλε:

«Έναν πολύ σημαντικό βαθμό πήρε η Καλλιθέα εχθές, στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Σαντορίνη με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό, με σκορ 1-1 και με την ισοπαλία αυτή, παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Σήμερα το μεσημέρι η Καλλιθέα προπονήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και ο Λουκάς Καραδήμος έδωσε ρεπό για αύριο στους ποδοσφαιριστές του. Η προετοιμασία για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά θα ξεκινήσει την Τετάρτη με την προπόνηση που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθηραϊκού, για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά προς την αποστολή της ομάδας μας και τους συνοδούς.
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας Σπύρος Παπαδόπουλος, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Πανθηραϊκό, για την άψογη και σχεδόν αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα.
Επίσης, θέλει να εκφράσει την αλγεινή εντύπωση που έχει προκαλέσει με δημοσιεύματά του, ο Κυριάκος Παντζαρίδης που αρθρογραφεί σε site, ο οποίος όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία αναφέρεται σε ανύπαρκτα και ψευδή γεγονότα και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις εις βάρος της ομάδας μας. Θα θέλαμε να τον παρακαλέσουμε να αφαιρέσει την Καλλιθέα από το ρεπορτάζ του και δεν θέλουμε με οποιοδήποτε τρόπο να ξαναασχοληθεί με την ομάδα μας».

Παραθέτω το επίμαχο βίντεο για το οποίο ο Πανθηραϊκός δεν θα μείνει άπραγος όπως άλλες ομάδες, αφού ήδη έχει καταφύγει σε ανώτερα όργανα:

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares