Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 23:09

Τα τελευταία νέα από τον 8ο όμιλο...

AE KOS-PANNAXIAKOS 630

Διαβάστε τα τελευταία νέα από των 8ο όμιλο της Δ΄Εθνικής και δείτε τις εξελίξεις για τους αντιπάλους του Πανναξιακού και της Μυκόνου.

 

Ρόδος: Τέλος οι Αρχοντάκης και Σκαρλάτος!

William Hill Poker RODOSΔύο αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν στη Ρόδο, ενώ επίκειται σπουδαία μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η διοίκηση του 'πράσινου' συλλόγου έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τους Αρχοντάκη και Σκαρλάτο, που πλέον έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες την καριέρα τους. Αμέσως μετά το 'διαζύγιο', η Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στις νέες τους ομάδες.

Πηγή: www.xxsports.gr


Καρλόβασι: Νέα παράταση στην εκδίκαση

AE KarlovasouΑκόμη μία εβδομάδα θα χρειαστεί να περιμένουν οι άνθρωποι του Καρλοβάσου αναφορικά με την έφεση που έχουν καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωσε τον Φωστήρα στην υπόθεση της χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή Μπλένταρ Τσιομπάι. Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει χθες, ημέρα Τετάρτη, ωστόσο ο φόρτος εργασίας της Πειθαρχικής Επιτροπής είχε ως συνέπεια την αναβολή και μετάθεσή της την επόμενη Τετάρτη. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εικόνα των ποδοσφαιριστών τους στο ματς με τον ΑΟ Περιστερίου (2-2), αλλά και τη δυσφορία τους για τη διαιτησία και τις αποφάσεις κυρίως του α' βοηθού Οικονόμου.


AE KOSΑΕ Κως: Στη θέση του Κούτσικα ο... Κούτσικας!

Και επίσημα προπονητής της ΑΕ Κω είναι και πάλι ο Λεωνίδας Κούτσικας, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον πάγκο του νησιώτικου συλλόγου μετά τη συντριβή στην Αγία Παρασκευή. Μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε παρουσία του προπονητή της ομάδας, οι δύο πλευρές τα... βρήκαν και έτσι ο Λεωνίδας Κούτσικας συνεχίζει στους πρωταθλητές Δωδεκανήσου. Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο πρόεδρος Δημήτρης Κώστογλου τόνισε: 'Βρεθήκαμε με τον κ. Κούτσικα και συμφωνήσαμε ότι θα επιστρέψει στην ομάδα. Εφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές πριν μερικές μέρες, αλλά έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιους άλλους παίκτες που έχει ζητήσει ο κ. Κούτσικας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε στην απόκτηση τους. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ της ομάδας για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλει πριν τέσσερα χρόνια, που ήταν να ανέβουμε στη Δ' Εθνική και να παραμείνουμε'.

Πηγή: www.giafkasports.gr

Τράχωνες: Προσοχή στην Κω!

TRAXONESΣτο ζενίθ βρίσκεται η ψυχολογία στους Τράχωνες, εξαιτίας της συνεχόμενα ανοδικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Κώστας Μιχάλης συνιστά προσοχή στους ποδοσφαιριστές, καθώς ακολουθεί μια σειρά από αγώνες με αντιπάλους που έχουν κοινούς στόχους. Η ομάδα του Αλιμου αφήνει πίσω της το ρεπό και κοιτάζει το εντός έδρας ματς της Κυριακής με την ΑΕ Κω. Το τεχνικό επιτελείο του 'κυανόλευκου' συλλόγου αναγνωρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης, τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές πως πρόκειται για ένα αξιόλογο σύνολο, που έχει προκαλέσει απώλειες σε πολλές ομάδες. Το ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο συγκέντρωση και πειθαρχία, έτσι ώστε η ομάδα τους να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ελπιδοφόρος: Τέλος ο Γκόντζος

ELPIDOFOROSΑδοξο ήταν το τέλος της συνεργασίας του Ελπιδοφόρου με τον Χάρη Γκόντζο, ο οποίος εδώ και μερικά λεπτά αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις του κηφισιώτικου συλλόγου. Ο έμπειρος επιθετικός είχε συνάντηση με την 'κυανέρυθρη' διοίκηση, με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Ο Χάρης Γκόντζος είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΛ Καλλονής, όμως ένας τραυματισμός στις αρχές της σεζόν του στέρησε τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των βορείων προαστίων. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ούτε για ένα λεπτό σε πρωτάθλημα ή κύπελλο.

Αγία Παρασκευή: Ανέλαβε ο Νεντέλκοβιτς!

AGIA PARASKEYHΣτον αντικαταστάτη του Πάρη Βάλβη στην τεχνική ηγεσία κατέληξαν πριν από λίγο οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκευής. Ο λόγος για τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς, ο οποίος θα δουλέψει σε πάγκο για πρώτη φορά, καθώς μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν σαν ποδοσφαιριστής σε ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έπαιζε στον ΠΑΟ Λουτρακίου (Α' Κορινθίας), πέρσι είχε οδηγήσει τους Τράχωνες σε άνοδο στη Δ' Εθνική, ενώ τη σεζόν 2009-2010 πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Ηράκλειο (Α' ΕΠΣΑ). Στα 33 του χρόνια ο Σέρβος άσος πήρε την απόφαση να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να προσφέρει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο, με τη 'Σάντα' να αποτελεί τον πρώτο του σταθμό. Οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν καλά τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς από το πέρασμά του πριν από μερικά χρόνια. Σήμερα, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση στους παίκτες της Αγίας Παρασκευής και την Κυριακή αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μύκονο.

Παναγιωτάρας: Δεν κινδυνεύσαμε!

MELISIAΕναν πολύτιμο βαθμό κατάφεραν να αποσπάσουν τα Μελίσσια την περασμένη Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Αγιαξ Ταύρου. Την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα (0-0) εξέφρασε ο Νίκος Παναγιωτάρας με δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα 'Ωρα των σπορ'. 'Σίγουρα το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί απόλυτα, καθώς καταφέραμε να αποσπάσουμε ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μου, καθώς σε ακόμη ένα παιχνίδι είχαν άψογη αμυντική λειτουργία. Σε κανένα σημείο το παιχνιδιού δεν κινδυνεύσαμε και σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο' σχολίασε ο νεαρός τεχνικός, συμπληρώνοντας για το ματς με τον Ελπιδοφόρο: 'Πρέπει να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γιατί μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Ελπιδοφόρο. Το ματς με τον Αγιαξ Ταύρου είναι παρελθόν'.

Φωστήρας: Η συγγνώμη του Χίσου

FOSTHRASΜία απερίσκεπτη ενέργεια λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου της αναμέτρησης με τη Νέα Ιωνία στέρησε τη δυνατότητα στον Χρήστο Χίσο να ολοκληρώσει το 90λεπτο στον αγώνα της ομάδας του. Στην προσπάθειά του να αποφύγει βέβαιη κίτρινη κάρτα, ο νεαρός άσος... κράτησε το χέρι του διαιτητή Χατζή, με συνέπεια να αποβληθεί! Οπως ήταν λογικό, ο Χρήστος Χίσος ζήτησε συγγνώμη από τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για την ενέργειά του, τονίζοντας παράλληλα πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει το Φωστήρα να πετύχει του στόχους του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares