Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 10:05

Αθανασιάδης: ''Ευχαριστημένοι απο το χ στη Νάξο''

ATHANASIADHS STON PAGKO

Για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι η Μύκονος κατάφερε να μην χάσει, αφού πέρασε αλώβητη από τη Νάξο, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Πανναξιακό. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου φαίνεται πως έχουν έντονα παράπονα από το διαιτητή της αναμέτρησης, Βικτωράτο. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα 'Ωρα των σπορ' ο Γιώργος Αθανασιάδης.

William Hill Poker Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: 'Εχουμε πολλά παράπονα από τον διαιτητή, καθώς έδειχνε συνεχώς ανοχή στα μαρκαρίσματα των παικτών του Πανναξιακού. Εύχομαι την επόμενη φορά που θα κληθεί να διευθύνει παιχνίδι μας, να είναι στην έδρα μας'. Εν συνεχεία, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε αναφορικά για την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής:

'Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο τέρμα και να παίρναμε τη νίκη. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δημιουργήσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε'. Οσο για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με την Αγία Παρασκεύη, σχολίασε: 'Για να έχουν αξία οι βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει στα τελευταία έξι παιχνίδια, θα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή'.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares