Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 20:32

Γιάννης Τσουκαλάς: Σεβασμός για τους ανθρώπους της Θύελλας... τους ευχαριστώ!

Τον Ιανουάριο του 2018 ήρθε στην ομάδα του Καμαρίου για να βοηθήσει στο στόχο που είχε θέσει η τότε διοίκηση ώστε η ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ και την άνοδο στη γ εθνική κατηγορία.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσουκαλά ο οποίος για δύο χρόνια αποτέλεσε ένα σταθερό πυλώνα κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας τόσο ως βασικός όσο και όταν του ζητήθηκε να συνδράμει αναπληρώνοντας τον βασικό τερματοφύλακα.

Από σήμερα ο ''Μεσολογγίτης'' keeper αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Καμαρίου καθώς έπειτα από συζητήσεις με τη διοίκηση αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

 Ο Τσουκαλάς έχει κατά το παρελθόν αγωνιστεί σε: Γ.Ο. Μεσολογγίου, ΑΕΚ Αθηνών, Αγ. Ανάργυρους, Μανδραϊκό, Αχαρναϊκό, Α.Ο. Πανναξιακό, Α.Ο. Πανθηραϊκό και Λάβα Εμπορείου, ενώ έχει κατακτήσει τρία νταμπλ στις Κυκλάδες (Πανναξιακός 14-15, Πανθηραϊκος 16-17, Θύελλα Καμαρίου 17-18).

Ο ίδιος, είχε δεθεί με την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου και δεν θα μπορούσε παρά να αποχαιρετήσει με ένα θετικό σχόλιο για όλα αυτά που είσαι στο Καμάρι και φυσικά να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που του στάθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια.

Με δήλωση του στο sportcyclades.gr λοιπόν είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια τις θύελλας Καμαριού και εύχομαι να πετύχουν τον στόχο τους. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχάριστο στον κόσμο που γνώρισα και με πίστεψαν, όπως και ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Βαγγέλη Φουστέρη, που τιμά τα παντελόνια του και να εκφράσω το μεγάλο σεβασμό που τρέφω εγώ και όλοι για το πρόσωπο του Κώστα Ρούσσου ''Νταντή'' που είναι η νούμερο ένα ψυχή τις ομάδας. Πάντα επιτυχίες... σας ευχάριστο για όλα...!!!».

Δείτε μερικές από τις αποκρούσεις του Γιάννη Τσουκαλά από ένα παλαιότερο βίντεο:

 7a712afc702743231089511e46a5c8a8_XL_1920f.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares