Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 23:55

Πρωτιά στον όμιλο για τον ΠΑΣ Νάξου, 4-1 τον Πανθηραϊκό Β' [vid]

Ο ΠΑΣ Νάξου βγήκε νικητής από την αναμέτρηση με τον Πανθηραϊκό Β' επικρατώντας 4-1 και πλέον κατέκτησε και μαθηματικά την πρωτιά του 3ου ομίλου, φτάνοντας τους 18 βαθμούς , με ένα αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Το ματς της 8ης αγωνιστικής ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Σαντορίνης, η οποία πήρε νωρίς το προβάδισμα στο 4' με τον Γκόγκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν φάσεις στην αντίπαλη εστία και κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ.

Ο Λέκκας Ν. ισοφάρισε στο 23' και ο Σορώκος στο 32' έκανε την ανατροπή για τον ΠΑΣ Νάξου.

Στο δεύτερο μέρος οι Ναξιώτες πέτυχαν κι άλλο γκολ με τον Κρητικό στο 62' να κάνει το 3-1. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λέκκας Λ. που με εκπληκτικό σουτ σχεδόν από τη σέντρα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Αυτό ήταν το 6ο τέρμα του Λέκκα Λ., ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ του Ομίλου.

Οι καλύτερες φάσεις

4' Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Ορφανός έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αδαμίδη.

8' Γκολ για τον Πανθηραϊκό. Ο Γκόγκα με ωραία ατομική ενέργεια, προσπέρασε τους αμυντικούς του ΠΑΣ Νάξου και νίκησε στο τετ-α-τετ τον Τάκο για το 0-1.

17' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Λέκκας Λ. βρήκε τον Ορφανό μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Αδαμίδης είπε όχι

18' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Η κεφαλιά του Ορφανού πέρασε άουτ.

23 Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Μανδηλαράς έκανε μια κούρσα από τα δεξιά διανύοντας αρκετά μέτρα, έκανε τη σέντρα-σουτ, η μπάλα βρήκε στον Λέκκα Ν. κι αυτός από κοντά σημείωσε το 1-1

25 Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Κρητικός έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ

30' Ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Το σουτ του Κοκάσι από τα αριστερά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

32 Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Λέκκας Λ. μετά από ωραία ενέργεια, έβγαλε ασίστ στο ύψος του πέναλτι και από εκεί ο Σορώκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

38' Τεράστια ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Κόγκα βγήκε μόνος του με τον Τάκο, ο τερματοφύλακας της Νάξου απέκρουσε και σε δεύτερη προσπάθεια ο Κόγκα προσπάθησε να σκοράρει σε κενό τέρμα αλλά ο Πολυκρέτης βρέθηκε στη σωστή θέση και απομάκρυνε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

---

57' Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Λέκκας Λ. εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Αδαμίδη.

61' Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Λέκκας Λ. εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Κρητικό κι αυτός έκανε το 3-1.

64' Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Λέκκας Ν. έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Αδαμίδη.

65' Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Ορφανός έκανε το ξαφνικό σουτ από τα αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

69' Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Μανδηλαράς από δεξιά δεν στόχευσε σωστά.

70' Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Ορφανός μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

84' Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Μανδηλαράς βρήκε τον Βασαλάκη στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Αδαμίδης μπλόκαρε σταθερά.

85' Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Σωρόκος έπιασε το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Αδαμίδη.

88' Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Λέκκας Λ. με καταπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το 4-1.

92' Καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό. Ο Σιγάλας έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Τάκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαε τη μπάλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς τους κ.κ. Φαν Άακεν και Χατζόπουλο Σ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Τάκος, Μαθιάσος, Κόρα (63' Λαγογιάννης), Πολυκρέτης, Τόνι (60' Συνοδινός), Κρητικός, Μανδηλαράς, Λέκκας Λ., Λέκκας Ν. (80' Βασαλάκης), Ορφανός (75' Πετράς), Σορώκος

Πανθηραϊκός Β' (Δημήτρης Κρεμμύδας): Αδαμίδης, Μαυρίκης, Κοκάσι (39' Βεζύρης - 62' ), Δαρζέντας, Φέγγης, Βαμβακούσης, Γκόγκα, Κοιλιακούδης, Μπούζι (75' Δαμίγος Μ.), Χοχάϊ (66' Δαμίγος Α.), Σιγάλας

Το ματς όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares