Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 11:31

Μια ανάσα από τη β΄φάση το Φιλώτι... 3-1 τον ΑΣ Ίου

Με τον Σταματίου να μπαίνει στην επανάληψη και να φέρνει το παιχνίδι πάνω - κάτω, πετυχαίνοντας 2 γκολ, ο ΑΜΣ Φιλωτίου πήρε πολύτιμη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΑΣ Ίου και πλέον θέλει έναν βαθμό στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια για να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση που θα του δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ.

Ο ΑΣ Ίου ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τον Νομικό. Στην επανάληψη, με το πέρασμα του ο Σταματιου στο παιχνίδι έκανε τη διαφορά σκοράροντας στο 55΄και στο 77΄, ενώ το 3-1 πέτυχε ο Καραμάνης.

Η ροή του αγώνα

17΄Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καρράς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βασιλάκη, σούταρε και ο Κουφόπουλος έσωσε πάνω στη γραμμή βέβαιο γκολ.

19΄Ο Λιόφαγος εκτέλεσε φάουλ αναγκάζοντας  τον Βολικάκη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

27΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΙΟΥ... ο Νομικός με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ γαι τον ΑΣ Ίου.

46΄Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Χάσα είχε ένα καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

--------

 48' Ο Σταματίου με το πέρασμα του στο παιχνίδι, σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 55΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ... μετά από αδράνεια στην άμυνα της Ίου, ο Σταματίου μπήκε στη φάση και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Η φάση ήταν οριακή, αφού ο Βολικάκης απόκρουσε αρχικά, αλλά σύμφωνα με τον βοηθό κ. ούσσο η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

77΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ... ο Σταματίου βρέθηκε μέσα στη περιοχή και με ατομική ενέργεια έφυγε από τα μαρκαρίσματα, σουτάροντας εύστοχα για το 2-1.

81΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ... ο Καραμάνης μπήκε από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή και με εύστοχο πλασέ έκανε το 3-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθούς τους Ρούσσο Γ. και την κυρία Ψαρρά.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Γιώργος Προμπονάς): Βασιλάκης, Μουστάκης Π., Κουφόπουλος, Λιόφαγος, Λογοθέτης, Μανιός, Προμπονάς, Γρατσίας, Μουστάκης Δ. (46΄Σταματίου, 91΄Μανιός), Κατσουρός, Καραμάνης (89΄Μαστορόπουλος).

ΑΣ Ίου (Θοδωρής Καραβάς): Βολικάκης, Χάσα, Ιωαννίδης (86΄Μονογυιός), Καρράς Φ., Καρράς Κ., Δράκος, Μπάτσαλης (85΄Καλαθάς), Μωραΐτης, Οκετσόκου (87΄Δράκος), Νομικος, Πισκάσι.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares