Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 19:11

Και μαθηματικά πρώτη η Ελλάς Σύρου... με το δεξί στο 2020

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0 επικράτησε η Ελλάς Σύρου του ΠΑΣ Τήνου στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Πλέον, η Ελλάς Σύρου κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου και θα πάει στα μπαράζ με το μπόνους των δύο βαθμών, που ορίζει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Το ματς

Μετά από ένα ''φτωχό'' σε φάσεις πρώτο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Βουτσίνου αφυπνίστηκαν στην επανάληψη, όπου μέσα σε ένα επτάλεπτο κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς.

Αρχικά στο 54΄, ο Μπάιλας έκανε το 1-0 όταν με δυνατό σουτ από τα δεξιά της περιοχής νίκησε τον Λεκάσι και στο 61΄ο Μανουδάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από μία κούρσα που έκανε από το χώρο της μεσαίας γραμμής και σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Το τελικό 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις και πάλι από τον Μπάιλα, ο οποίος ήταν εύστοχος μετά από πάσα του Μανουδάκη.

Ο ΠΑΣ Τήνου έφτασε κοντά στο 2-1 στο 73’ όταν είχε τεράστια ευκαιρία με τον Ζαλώνη και λίγο αργότερα ένα καλό σουτ του Φιλιππούση.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Νομικό και Γρυπάρη

Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Συριανός (66’ λ.τρ. Στέλλας), Μπαλόπιτας, Κοτζαπαναγιώτης (46’ Καραμολέγκος), Συριανός Α., Ταμάμης (75’ Φραγκουδάκης), Βαβουράκης, Σταμούλης, Λ. Πρίντεζης (24’ λ.τρ. Σκορδίλης), Μανουδάκης, Μπάιλας, Χαλκιάς.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Ευριπιώτης, Δημητρακόπουλος.

ΠΑΣ Τήνου (Γιώργος Μάλιος): Λεκάσι, Ζαλώνης Φ., Θεοδώρου (81’ Λούβαρης), Λειβαδάρης, Εντού (74’ Δελατόλας), Μυλωνάς (69’ Μπον), Φώσκολος, Παλαμάρης (66’ Πλυτάς), Φιλιππούσης, Ζαλώνης, Τζανουλίνος.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Βασιλάκης, Γιαννόπουλος, Ζιουλής.

Η βαθμολογία

2020-01-15_c2f0f.jpg

Φωτογραφίες 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares