Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 00:27

Δεν πάνε για πρωτάθλημα, πρώτος στόχος το Κύπελλο…

ano siros banner

Ένα τρίωρο συμβούλιο χρειάστηκε για να βάλουν τα πράγματα στη σειρά τους στην Άνω Σύρο.


William Hill Sports Το Δ.Σ συνεδρίασε προχθές με την παρουσία και του προπονητή της ομάδας Μάκη Πούλου. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν αρκετά σημαντικές αφού η ομάδα της Άνω Σύρου αναθεωρεί πλέον τους αρχικούς της στόχους, που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και στρέφεται πλέον στον στόχο του κυπέλλου, όπου η ομάδα έχει ήδη προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.


Επίσης αποφασίστηκε ότι θα επιχειρηθεί διοικητική ανακατάταξη , με στόχο την πολυπροσωπία στα διοικητικά του σωματείου, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα χαλάρωσης από μερικά μέλη του Δ.Σ.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί της Σύρου οι παραπάνω αποφάσεις δεν πρόκειται να επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας, καθώς όπως όλα δείχνουν όλα μπήκαν σε μία σειρά και  λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.


Καλά λοιπόν κρατούν τα σενάρια, που ακούγονται τον τελευταίο καιρό στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και αναφέρουν περιπτώσεις πολλαπλών συνενώσεων, αλλά και επανίδρυσης ιστορικών σωματείων.


Το σίγουρο πάντως είναι ότι στο άμεσο μέλλον, θα έχουμε ιστορικές ανακατατάξεις στο πάντα ενδιαφέρον και ιστορικό Συριανό ποδόσφαιρο.


William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares