Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 01:22

Μπαμ με Βασαλάκη το Φιλώτι…

Τον έμπειρο αμυντικό μέσο του Πανναξιακού αναμένετε να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ο ΑΜΣ Φιλωτίου, μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να συμμετέχει στην αποστολή της Κυριακής για τον αγώνα με τον ΑΟ Πάρου.

Ο Γιώργος Βασαλάκης τα βρήκε σε όλα με την Διοίκηση των ‘’κυανερύθρων’’ και όπως όλα δείχνουν, μετά και την συναίνεση του Δ.Σ του Πανναξιακού, ο ποδοσφαιριστής θα είναι παίχτης του ΑΜΣ Φιλωτίου για τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων αλλά τελικά προτίμησε το Φιλώτι.

Το sportcyclades.gr μίλησε με τον ποδοσφαιριστή ο οποίοςδήλωσε τους λόγους, που τον οδήγησαν να «μετακομίσει» στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

«θεωρώ τιμή μου, που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Φιλωτίου και ανυπομονώ να παίξω για να συμβάλω και εγώ ώστε η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά. Ξέρω ότι το φιλώτι διαθέτει καλό έμψυχο υλικό και με την συμμετοχή όλων είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για ποιους λόγους επέλεξε το Φιλώτι ο Γιώργος Βασαλάκης απάντησε:

«το Φιλώτι ήταν η ομάδα, που με ήθελε περισσότερο. Στην απόφαση μου όμως τελικά να ενταχθώ στο δυναμικό του Συλλόγου έπαιξε ρόλο ο φόρος τιμής που θέλω να αποθέσω στον αείμνηστο Μανόλη Μάκαρη, με τον οποίο μας έδεναν στενές σχέσεις και ήταν αυτός, που επί χρόνια μου ζητούσε επίμονα να μεταγραφώ στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο αδελφός του Σπύρος, που και αυτός μου είχε κάνει επανειλημμένος την πρόταση. Έτσι λοιπόν ήρθε και πάλι η πρόταση από το Δ.Σ και αποφάσισα να απαντήσω θετικά».

Το προφίλ του παίχτη…

William Hill Sports Ο Γιώργος Βασαλάκης είναι γεννημένος το 1975, αλλά η ηλικία δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, αφού πρόκειται για αθλητή με όλη τη σημασία της λέξεως.

Η Βασική θέση του Βασαλάκη είναι στα χαφ είτε αμυντικά είτε επιθετικά. Ο ποδοσφαιριστής εκτός των εκατοντάδων συμμετοχών, που έχει σε τοπικό επίπεδο με: Πανναξιακό, Αστέρα Τραγαίας και ΑΕ Νάξου, έχει αρκετές συμμετοχές  στη Γ΄Εθνική με το Αγερσανί, καθώς και πάνω από 120 συμμετοχές στη Δ΄ Εθνική με τον Πανναξιακό. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι, ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και μια σεζόν στην Α΄ Αθήνας με τα χρώματα της ΑΕΚ Λιοσίων.

Ο ΑΟ Πανναξιακός  μέσο του sportcyclades.gr και δια στόματος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Νίκου Κατσάνη, ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Βασαλάκη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία σε ότι κάνει.

William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares