Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 21:00

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση ΑΠΣ Κύθνου - ΑΜΕΣ Νηρέας

Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Β κατηγορία Κυκλάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 13.30 στο Δημοτικό στάδιο της Παροικίας Πάρου.

Ο Νηρέας με 3 βαθμούς σε δύο αγώνες, όλες οι υπόλοιπες ομάδες στον όμιλο έχουν δώσει τρία ματς, θα υποδεχθεί την Κύθνο που με 6 βαθμούς ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Αστέρα Μαρμάρων.

Οι προπονητές των δύο συλλόγων μας μίλησαν σχετικά με το παιχνίδι και σε αυτό που συμφώνησαν είναι ότι πρόκειται για μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αγώνα.

Από πλευράς γηπεδούχων ο Νίκος Μοστράτος τόνισε:

«Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο, μία ομάδα που φέτος είναι βελτιωμένη.Εμείς παρά τα μικροπροβλήματα μας θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και βέβαια στα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και αυτό που μας δίνει μία συγκρατημένη αισιοδοξία είναι ο βαθμός συσπείρωσης που υπάρχει στην ομάδα.Τα παιδιά δείχνουν μέσα από τις προπονήσεις έτοιμα για το καλύτερο».

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Σταύρος Κονιδάρης από την μεριά του μας δήλωσε:

«Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τους δύο.Εμείς έχουμε προβλήματα καθώς θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Πιπέρης Ηλιού,Μανώλης Γονίδης,Νίκος Γονίδης και Γιάννης Φιλιππαίος.Στον αντίποδα επανέρχονται οι Κώστας Γονιδάκης και Φραγκίσκος Ψαράς.Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο μας που ξέρουμε πως θέλει την νίκη.

Επειδή είμαστε σοβαρή και όχι σοβαροφανής ομάδα,δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και θα διεκδικήσουμε με πάθος ότι μας αναλογεί από το παιχνίδι, παρά τις κακουχίες και τις δυσκολίες».

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι κ.κ Μ.Βακόνδιος , Α. Καλόγερας και Β. Ρούσσος.

 

ΑΠΣ Κύθνου - ΑΜΕΣ Νηρέας [Live Streaming]

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares