Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 10:58

Αστέρας Μαρμάρων - Μαρπησσαικός . Το ντέρμπι της Κυριακής!

Τα βλέμματα όλων των φιλάθλων στρέφονται την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου , όπου στις 3 το μεσημέρι τίθενται αντιμέτωπες οι ομάδες των όμορων χωριών , των Μαρμάρων και της Μάρπησσας.

Ο φιλόδοξος Αστέρας με την σημαντική στήριξη της νέας διοίκησης υπό τον Βαζαίο Πετρόπουλο και καθοδηγητή από τον πάγκο τον Αλέξη Αλεξανδρή , είναι σε τροχιά αναγέννησης και θέλει το τρίποντο για πολλούς λόγους.

Σχετικά ο κόουτς των γηπεδούχων μας τόνισε:

«Δουλεύουμε σε καθημερινή βάση για να βελτιωθούμε. Το παιχνίδι της Κυριακής το βλέπω σαν όλα τα άλλα και αυτή την φιλοσοφία θέλω να μεταδώσω στους ποδοσφαιριστές μου. Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη και πιστεύω να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

Να σημειωθεί πως θα κάνει το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Κοτσιοβός , ενώ είναι ακόμη σε εκκρεμότητα η υπόθεση με τα δελτία των νέων υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστών.

Από την πλευρά του ο τυπικά φιλοξενούμενος Μαρπησσαϊκός , θυμίζουμε ότι οι ομάδες έχουν κοινή έδρα , με καλή ψυχολογία μετά και την εκτός έδρας νίκη του επί του Νηρέα , κατεβαίνει αποφασισμένος να κτυπήσει το ματς.

Ο προπονητής του Δ. Γαβαλάς μας μίλησε και αυτός:

«Κατεβαίνουνε πλήρεις και αντιμετωπίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία τον αγώνα , καθώς γνωρίζουμε πως το ματς είναι πολύ δύσκολο. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα παρακολουθήσει ένα πολύ όμορφο αγώνα»

Να τονίσουμε πως υπάρχει παράδοση συγκλονιστικών αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων και την Κυριακή σε μία παραδοσιακά ποδοσφαιρική ώρα αναμένεται το γήπεδο να γεμίσει .

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares