Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 23:59

Νεα Κοινή Ανακοίνωση για την Πισίνας.

kolymvitirio_syrou_tholos

Κοινή Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ακαδημιών Τμήματος Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Σύρου και Φίλων των Αθλημάτων της Πισίνας.

Ερμούπολη, 20/12/2011

Επανερχόμαστε στο θέμα του Κολυμβητηρίου.

κε Πρόεδρε του ΟΠΑΣ,

Στην απάντηση της Δευτέρας, 12/12 που δίνατε στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας για τη λειτουργία της πισίνας, διαβεβαιώνατε ότι η πισίνα στις 19 Δεκέμβρη θα λειτουργεί. Και για άλλη μια φορά διαψευστήκατε. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι το κάνετε σκόπιμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πραγματικά κινείστε με καλοπροαίρετο σκοπό. Όμως τα ίδια τα γεγονότα σας διαψεύδουν. Αλήθεια, αναρωτιόμαστε, ως πότε θα συνεχίζετε να παραπλανείτε τους αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές και τα σωματεία; Αλήθεια έχετε πραγματικά τον έλεγχο της κατάστασης; Υπάρχει επιτέλους κανείς εκ του Δήμου να αναλάβει την ευθύνη; Ως πότε οι συνεχείς σας δικαιολογίες θα “καταπίνονται αμάσητες”;

Στην κατά τα άλλα καθησυχαστική ανακοίνωσή σας, αναφέρατε επίσης, ότι υπάρχει και ταύτιση απόψεων με τα αθλητικά ναυτικά σωματεία. Αλήθεια, για να μάθουμε και εμείς τι συμβαίνει, ο ΝΟΣ και ο ΝΟΠΟΚ  πράγματι ταυτίζονται με τις δικές σας απόψεις για τα όσα συμβαίνουν ;  Γιατί εμείς άλλα ξέρουμε. Ας βγούμε επιτέλους να τοποθετηθούμε όλοι με ανοιχτά τα χαρτιά..

Αν η πισίνα δεν ανοίξει «αύριο», αν η πισίνα δεν παραμείνει ανοιχτή όλη την περίοδο των εορτών δεν υπάρχει γυρισμός.. Οι φίλοι των αθλημάτων της πισίνας είναι αρκετοί. Ίσως περισσότεροι από όσους νομίζετε.. Και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν αυτό που αγαπούν, αυτό που δικαιούνται. Για τους ίδιους, για τους αθλητές, για τα παιδιά.

Από εδώ και πέρα τα λόγια περιττεύουν.

Εκ του Συλλόγου Γονέων του Τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΝΟΣ και Φίλων των Αθλημάτων Πισίνας.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares