Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 14:46

ΝΟ Σύρου: Το εκπαιδευτικό ταξίδι της 54ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης [vid]

Το εκπαιδευτικό ταξίδι της 54ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ν.Ο.Σ. ξεκίνησε με βροχή το μεσημέρι της Παρασκευής 2/6 από τον Φοίνικα της Σύρου με πρώτο προορισμό τη Σέριφο.

Αναλυτικά:

Στο ταξίδι συμμετείχαν 3 εκπαιδευτικά σκάφη του Ομίλου "Ούσυρα", "Dany" και "Black Shadow", ενώ επιπλέον 2 σκάφη μελών συνόδεψαν τα πληρώματα.

Ο ευνοϊκός βορειοδυτικός άνεμος έντασης 14-18 knots προσέφερε τη δυνατότητα για γρήγορες και άνετες πλεύσεις. Τα σκάφη αφίχθηκαν στο λιμάνι της Σερίφου στις 22:00, όπου μετά μιας γρήγορης αποκατάστασης, τα πληρώματα δείπνησαν και ξεκουράστηκαν για την επόμενη απαιτητική ημέρα.

Το πρωί βρήκε τα πληρώματα να λύνουν κάβους με προορισμό την Κύθνο. Η αλλαγή του καιρού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από βοριά σε δυτικό έκανε τη διαδρομή αρκετά γρήγορη, δίνοντας τη δυνατότητα για ένα σύντομο ρεμέτζο στον όρμο του Αγίου Στεφάνου για κολύμπι. Μια κουραστική και ευχάριστη ημέρα τελειώσε αργά με ένα απαιτητικό δέσιμο στο γεμάτο λιμάνι των Λουτρών οπου μετά το δείπνο αρκετοί από την ομάδα ξεκουράστηκαν με βραδινό μπάνιο στις θερμές πηγές.

Το πρωί της Κυριακής υπήρξε χρόνος χαλάρωσης μέχρι το μεσημέρι όπου και τα σκάφη πήραν το δρόμο της επιστροφής για τον όρμο του Φοίνικα στη Σύρο.

Ευχόμαστε σε όλους τους σπουδαστές καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares