Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 00:09

Τί έγινε το Σαββατοκύριακο στο 8ο όμιλο;

aom-rodos_0_2011

Διαβάστε τι έγινε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για τον 8ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Αιγάλεω-Ελπιδοφόρος 0-1 

Μία επιτυχία που σπάνια σημειώνεται από ομάδες, όχι μόνο σε ερασιτεχνικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, πραγματοποίησε ο Ελπιδοφόρος, που κατόρθωσε να κερδίσει μέσα στο Αιγάλεω την ομώνυμη ομάδα για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Η ομάδα της Κηφισιάς αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, όμως έπαιξε σωστά και με τη βοήθεια της τύχης όποτε χρειάστηκε, πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ του Στασινού στο 56'. Μάλιστα, μετά την επίτευξη του τέρματος υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή στο ματς, λόγω ρίψης αντικειμένων και κροτίδων πίσω από το τέρμα του Ιωσήπου. Στο 29' το 'σίτι' είχε την πρώτη πολύ καλή φάση στο ματς με τον Τσιρογιάννη να εκτελεί φάουλ και να στέλνει την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Μετά τη διακοπή της αναμέτρησης, το Αιγάλεω πίεσε για την ισοφάριση, είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις, όμως δεν τις μετουσιώσε και, έτσι, γνώρισε την ήττα για ακόμη μία φορά από το συγκρότημα των βορείων προαστίων. Αξίζει να συμπληρωθεί πως στο 87' αποβλήθηκε ο Βασιλικής για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γκουτσούλα, ενώ στο 93' ο Μαστραντώνης σκόραρε, όμως είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Δημητρόπουλου (Φθιώτιδας), υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες κατά των παικτών του Αιγάλεω, ενώ η αποστολή του Ελπιδοφόρου αποχώρησε με συνοδεία της αστυνομίας.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης,Ζαφειράτος, Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, βασιλικής, Δουκάκης, Τεγούσης Β. (63' Ντελμεκούρας), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Τεγούσης Κ.
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός (75' Λυμπέρης), Εσλερ, Λίτσος, Χόρτσας, Καραμέρης, Κορακάκης, Κακλαμάνος (82' Παπαδόπουλος), Στρατάκης, Γκουτσούλας, Ντούμος (95' Κάρος).

William Hill Sports

Φωστήρας-Αγιαξ Ταύρου 0-0 

Ορθιος στάθηκε ο Αγιαξ Ταύρου στο τοπικό ντέρμπι με τον Φωστήρα, αποσπώντας τη 'λευκή' ισοπαλία απέναντι στον γηπεδούχο και καλύτερο αντίπαλό του. Το ματς ήταν σκληρό, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Σε μία από αυτές, στο 20', ο Χίσος είχε προσπάθεια στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 23' η μπάλα πέρασε άουτ μετά από σουτ του Κούτρου, στο 36' σημειώθηκε νέα διπλή χαμένη ευκαιρία με πρωταγωνιστές τους Τερζή και Κούτρο, ενώ στο 57' ο Δωροβίνης σούταρε άουτ από καλή θέση. Η μεγάλη ευκαιρία για τον Αγιαξ καταγράφηκε στο 60' όπου Πατέλης έκανε την κούρσα από τα αριστερά, με τους Ρούσση και Χαλίλι να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Μπόκο. Στο 61' ο Ντεντόπουλος βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή των 'ερυθρόλευκων', όμως ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας) του έδειξε κίτρινη κάρτα για... θέατρο, με συνέπεια να ακολουθήσει δίλεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων στον επόπτη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Κούτρος (55' Τσοπανάκος), Χίσος (93' Τσύμπας), Τζαναβάρας (27' λ. τρ. Μπούκουρης), Ντεντόπουλος, Δωροβίνης, Πετρίτσης
ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Πέττας (70' Αποστολάκος), Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Κατίδης (82' Σωτηρόπουλος), Φύτρος (55' Κωτσιόπουλος), Ρούσσης, Τζανέτος, Χαλίλι

Νέα Ιωνία-Τράχωνες 1-0(Περιγραφή: Μπάμπης Μαρνάς)

William Hill Sports 'Επιτέλους νίκη' φώναξαν οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας μετά το τέλος της συνάντησης με τους Τράχωνες! Οι 'κυανοκίτρινοι' κέρδισαν με 1-0, χάρις στο γκολ που σημείωσε ο Πετούσης στο 43'. Στην επανάληψη η ομάδα της Νέας Ιωνίας επιδίωξε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, κάτι που εν τέλει πέτυχε. Να τονιστεί πως από το 66' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντεντόπουλος από πλευράς φιλοξενούμενων. Διαιτητής ήταν ο Ανδρονικίδης (Πειραιά).
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Αχμέτ, Χρόνης, Βιδάλης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Πετούσης, Χαλιμούρδας (77' Τσουτσουδάκης), Ελμαλόγλου (62' Μπαλάσκας), Βάσος, Σκουλάς (54' Ογκμπουε)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβατάς, Κορτσινίδης, Κάρδαρης (46' Βασίλι), Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Κόρδος (46' Ρίζος), Παπαναγόπουλος (85' Δρακοντίδης), Γιαννιτσανάκης, Χουστουλάκης.

Περιστέρι-Μελίσσια 0-0 

William Hill Poker Μπορεί να ήταν καλύτερο και να είχε τις σπουδαιότερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τα Μελίσσια, όμως το Περιστέρι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παραχωρώντας στον αντίπαλό του τη 'λευκή' ισοπαλία. Στις κορυφαίες στιγμές των 'κοκκινόμαυρων' συμπεριλαμβάνονται οι φάσεις του 37' και του 73', όπου ο Ελευθεριάδης είδε τις προσπάθειές του να σταματούν στο δοκάρι. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητρόπουλος (δυτικής Αττικής).
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Μπόσιος, Βασίλογλου, Ποστόλης, Βαγγέλης, Χέλμης (55' Πλέστης), Ελευθεριάδης, Λαβδαίος (74' Λεβέντης), Νησαριώτης, Μπέλης, Παπαδόπουλος (67' Μπονιάκος)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Τσουκαλάς, Κοκκώτης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος (27' λ. τρ. Γκαβούδης), Τζανετέας, Ιατρού, Πατσιαβούρας (83' Νίκας), Μανδύλης (90' Νικόλα), Ταυλαδοράκης.

Ηλιούπολη-Αγία Παρασκευή 1-3 

Την πρώτη της νίκη, μάλιστα εκτός έδρας, στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αγία Παρασκευή, που επιβλήθηκε της Ηλιούπολης με 3-1. Μόλις στο 8' ο Μεϊμάρογλου άνοιξε το σκορ για τη 'Σάντα', με τον Κολώνη να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 51' ο VATHMOLOGIA_KATHETOΔ. Καραϊνδρος έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Τζίτζη να διαμορφώνει στο 77' το 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κολώνη στο 57' και του Τσούτσια στο 59', αμφότερων με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Καφαλούκος, Μπουρελάκος, Γεράρδης (5' λ. τρ. Μυγγύρος), Γεωργακόπουλος, Πολίτης (68' Καρυπίδης), Χαρατσάρης (76' Γανόλης), Καρποντίνης, Αγγελόπουλος, Γκίκα, Κολώνης
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Μιχαλάρης (28' Δημητρίου), Μεϊμάρογλου, Στράτης, Βαμβακέρης, Δελάρδας (85' Καράτζαλος), Καρανδρος Δ., Καρανδρος Γ., Ζυγούρης, Γκουντελίτσας (48' Τζίτζης), Τσούτσιας.

Καρλόβασι Σάμου-ΑΕ Κως 0-2(Ανταπόκριση: Κυριάκος Αγγελέτος 'samossport.blogspot.com)

Μία σπουδαία νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο 'έκλεψε' η ΑΕ Κως μέσα στη Σάμο, επικρατώντας του τοπικού Καρλοβάσου με 2-0. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της νησιώτικης μάχης έγινε ένα μέτριο ματς, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Τελικά, στο 80' ο Αγγελόπουλος έλυσε τον... γόρδιο δεσμό για τους 'βυσσινί', καθώς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον... θρίαμβό τους με την εύστοχη κεφαλιά του Χατζηαντωνίου μετά από φάουλ του Αγγελόπουλος. Διαιτητής ήταν ο Μουχλιανίτης (Αθηνών).
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλατζής (83' λ. τρ. Μουρίκης), Κουφογιάννης, Μαυρέλλος, Δάγκας, Κατσιλιέρης, Καραμαρούδης (68' Σπάρταλης), Τσιομπάι, Μελενικιώτης, Μαρτζάβας (68' Δριτσάκης), Μπούρκας, Κατσιάνης Α.
ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Χατζηαντωνίου, Παϊκόπουλος (88' Αχμέτ), Πολίτης, Φυτάς, Εμμανουήλ, Σταματίου, Αγγελόπουλος, Μαργαρίτης.

Πάτα εδώ για το ρεπορτάζ  ΑΟ Μυκόνου-Ρόδος

APOTELESMATA_KOKKINO

William Hill Casino

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares