Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 11:52

Το αντίο και το ευχαριστώ του Στάθη Φίλων στη Θύελλα Καμαρίου

Ήταν 4 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Στάθης Φίλων ανακοινώθηκε επίσημα από την Θύελλα Καμαρίου, αποτελώντας μία από τις μεταγραφές στις οποίες ο σύλλογος πόνταρε πολλά πράγματα όσο αφορά τον στόχο του χτισίματος μίας ομάδας που θα διεκδικούσε τίτλους και ανόδους σε υψηλότερες κατηγορίες.

Image-1_c3c7f.jpeg

Όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω. Σήμερα, ο Στάθης είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Καμάρι, είναι ο προπονητής που μαζί με τον Βασίλη Τσέπα αναβαθμίζουν συνεχώς την ακαδημία, μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος, που όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου. Με λίγα λόγια ο Στάθης έγινε μέρος της κοινωνίας του Καμαρίου γενικότερα όλης της Σαντορίνης! 

Το ποδόσφαιρο όμως έχει κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν αρκετές φορές και ο κύκλος του Στάθη Φίλων ως ποδοσφαιριστής της Θύελλας Καμαρίου έκλεισε στις 24 Σεπτεμβρίου, όπου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τη Θύελλα Καμαρίου.

Παίκτης - μαχητής και πολλές φορές η ψυχή της ομάδας, ο Στάθης πλέον ανήκει στο δυναμικό του Καρτεράδου σε ένα νέο ξεκίνημα γι αυτόν... Όμως και στην τελευταία του δήλωση που αφορά την Θύελλα Καμαρίου, ο Στάθης φανερώνει όχι μόνο την αγάπη του για την ομάδα, αλλά και τον χαρακτήρα του ως άνθρωπος, αφού αναγνωρίζει τα πάντα που έζησε με αυτόν τον σύλλογο.

Image_9823f.jpeg

Δείτε την δήλωση του Στάθη Φίλων, ο οποίος μέσα από το sportcyclades.gr ευχαριστεί και μιλά για την πρώην του ομάδα, την Θύελλα:

Στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή όλα είναι στιγμές .

Στο Καμαρι τρία χρόνια έζησα καλές στιγμές και έντονες και χαίρομαι που ήμουν μέλος μιας ομάδας που πήρε σάρκα και οστά και έδειξε πως δεν είναι οντότητα μόνο στις Κυκλαδες αλλά και έξω από αυτές!

Που έδειξε πως και όταν ακόμα μεγαλωνε μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια ομάδες μεγαλύτερες και σε Κατηγορία και σε Όνομα .

Χαίρομαι που ήρθα έναν χειμώνα για να πάρω ένα ρίσκο και είδα μια προοπτική χρόνων ...

Όμως όλα στην ζωή είναι ένας κύκλος κ οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν . Έτσι έφτασε και ο δικός μου στο τέλος του . Μετά από 3 μισή χρόνια ηρθε η ώρα να χαιρετίσω τουλάχιστον ποδοσφαιρικά την ομάδα που ήρθα σαν ξένος και με έκανε παιδί δικό της και ‘’ παιδί του χωριού ‘’ .

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρωπους που πίστεψαν σε εμένα κ στους ανθρώπους που ζουν και τρέχουν την ομάδα καθημερινά και προσπαθούν ένα χωριό να το κάνουν να έχει εφόδια ομάδας Super league ...

Να πω ευχαριστώ στον κύριο Φουστερη που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και που ήξερε ποσο δύσκολος και ποσο μουρμούρας ήμουν για να πάνε καλά τα πράγματα και ένα ακόμα μεγαλύτερο στον Νταντη που μου στάθηκε σαν πατέρας ,σαν αδερφός και σαν φίλος σε όλες τις στιγμές καλές και κακές!

Που σε κάθε αγώνα έπαιζα και για εκείνον γιατί το βράδυ πριν από τα ματς μέναμε ξάγρυπνοι απ το άγχος για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη μερα και πάντα του έλεγα ότι θα τρέχω και γιαυτον!

Τέλος άφησα το κόσμο του Καμαριου και θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν δίπλα στην ομάδα και την στήριζαν ο καθένας με τον τρόπο του και Θέλω να θυμούνται το πάθος και την δύναμη που έβαζα σε κάθε ντέρμπι.

Για κλείσιμο ελπίζω σε όλους να μείνει χαραγμένο στην μνήμη τους εκείνο το βράδυ που έτυχε να στήσω την μπάλα στα 11 βήματα και να ξεκινήσει ένα πολύ όμορφο ταξίδι που κανείς μας δεν είχε φανταστεί ποτέ .!  

Image-2_718df.jpeg

FILON FANELA

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares