Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 00:20

Τα ρεπορτάζ της Δ΄ Εθνικής…

aiantas_panax1

Φωστήρας-Περιστέρι 1-0

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Φωστήρας, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 του Περιστερίου. Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 70'. Ο Ντεντόπουλος κέρδισε πέναλτι, που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεσή του και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαηλίδης (ΣΔ Βοιωτίας).


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χοτζάι (46' Πετρίτσης), Μπεθάνης, Τζαναβάρας, Ντεντόπουλος (90' Μπούκουρης), Δωροβίνης, Κούτρος (46' Τσοπανάκος)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης Π. (75' Παπαδόπουλος Κ.), Βασίλογλου, Ποστόλης, Θωμάς, Λαβδαίος, Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης, Μπέλης, Ελευθεριάδης (80' Μπονιάκος)

Νέα Ιωνία-Αγιαξ Ταύρου 0-2

(Περιγραφή: Μπάμπης Μαρνάς)

{div float:left}{/div}Μία από τις πιο εύκολες νίκες του στη Δ' Εθνική πήρε ο Αγιαξ Ταύρου, που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Νέας Ιωνίας. Τα δύο γκολ της νίκης πέτυχε ο Ρούσσης στο 5' και στο 30'. Στο 70' ο Φύτρος είχε προσπάθεια στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Τσαμούρης (ΣΔ Πειραιά).
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπούντος, Μαυρόπουλος, Βαφειάδης, Μότσκας, Παυλίδης, Γεωργόπουλος, Πετούσης, Βογατσάς, Κατσαδούρης (77' Γιώτης), Ταμπουράκης (52' Τσίλιβιτς), Τσικριτέας
ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Πέττας, Καραβίδας, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Φύτρος, Χαλίλι (46' Αποστολακόπουλος), Ρούσσης (60' Κωτσιόπουλος), Τζανέτος, Κατίδης.

Μελίσσια-ΑΕ Κως 5-1

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Μελίσσια κόντρα στην ΑΕ Κω και έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση. Στο 14' ο Ελευθεριάδης 'πάγωσε' τους γηπεδούχους, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους νησιώτες, όμως από εκεί και πέρα υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από τον Ταβλαδωράκη, ενώ στο 32' ο Ιωσήπου έδωσε το προβάδισμα στα Μελίσσια. Στο 41' ο Ταβλαδωράκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 76' και στο 84' ο Πατσιαβούρας σκόραρε ισάριθμες φορές, γράφοντας το τελικό 5-1. Να σημειωθεί ότι στο 68' αποβλήθηκε ο Αγγελόπουλος των φιλοξενούμενων. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ανδρονικίδης (ΣΔ Πειραιά)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Τσουκαλάς, Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνταντόπουλος, Νικόλα (70' Πατσιαβούρας), Ιατρού, Μποτονάκης, Πλεξίδας (65' Κοκότης), Ταβλαδωράκης (82' Κουλούρης)
ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Ιωαννίδης (29' Οικονόμου), Πολίτης, Χατζηαντωνίου, Παϊκόπουλος (46' Σταματίου), Μαργαρίτης, Φυτάς, Εμμανουήλ, Αχμέτ, Αγγελόπουλος, Ελευθεριάδης (29' Τσάτσα).

Ελπιδοφόρος-Αγία Παρασκευή 3-0

(Περιγραφή: Σταύρος Θανόπουλος)

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, ο Ελπιδοφόρος επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 3-0 και ζευγάρωσε τις νίκες του. Η ομάδα της Κηφισιάς προηγήθηκε μόλις στο 9' χάρις σε τέρμα που σημείωσε, ενώ στο 40' ο Ντούμος έγραψε το 2-0. Στο 78' ο Κάρο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Διαιτητής ήταν ο Κουλούδης (ΣΔ Λέσβου)
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Εσλερ (83' Καραμπάς), Λίτσος, Χόρτσας, Ντούμος (81' Ντιβαρτζής), Κορακάκης, Καραμέρης, Στρατάκης (66' Γκουτσούλας), Κάρο, Βέρμπης
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Τζίτζης, Μεϊμάρογλου, Μιχελής (72' Καράτζαλος), Τσιριγώτης, Κωνσταντόπουλος, Κατσιούλης, Δελάρδας, Δημητρίου (46' Τσιούτσιας), Γκουντελίτσας, Σκαβάρας (46' Μιχαλάρης).

Αιγάλεω-Καρλόβασι Σάμου 4-1

{div float:left}{/div}Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε το Αιγάλεω στην αναμέτρηση με το Καρλόβασι Σάμου και επιβλήθηκε με το 'καθαρό' 4-1. Μόλις στο 14' ο Ντελμεκούρας άνοιξε το σκορ, ενώ στο 19' ο Τζανετάκος έγραψε το 2-0. Οι νησιώτες μείωσαν στο 42' με τον γκολ του Γιάννη Κατσιάνη, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Μαστραντώνης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, δίνοντας πάλι... αέρα δύο τερμάτων στο 'Σίτι'. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Μαστραντώνης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μινάι (ΣΔ ανατ. Αττικής).
ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Κωνσταντόπουλος Κ. (65' Βασιλικής), Παπαδόπουλος (76' Βασιλάρης), Κωνσταντόπουλος Π., Καραγιάννης, Ντελμεκούρας, Μαστραντώνης, Τζανετάκος (65' Σιδέρης), Δουκάκης
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Μουτζούρης, Ταμβακολόγος, Μαυρέλος (58' Μαρτζάβας), Ρομανός, Κωνσταντινίδης (58' Καραμαρούδης), Δριτσάκης, Κόμπαντ (68' Πλατίγκος), Μούρκας, Κουφογιάννης, Κατσιάνης Ι., Κατσιάνης Α.

Τράχωνες: Μπορούσαν καλύτερα!

Η πικρία είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που επικρατεί στους Τράχωνες, εξαιτίας της ισοπαλίας στο ματς με τον Πανναξιακό (1-1). Το κλίμα στις τάξεις του 'κυανόλευκου' συλλόγου δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, δεδομένου ότι το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη σε τρεις αγωνιστικές μετράει δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Πάντως, στο αγωνιστικό τμήμα υποστηρίζουν ότι αν οι ποδοσφαιριστές ήταν πιο εύστοχοι στη τελική προσπάθεια, τότε τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να περιοριστούν τα λάθη στην άμυνα, που επιτρέπουν στις αντίπαλες ομάδες να πετυχαίνουν εύκολα γκολ.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares