Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 16:35

Μαμάσης: Η ευθεία επίθεση της ΕΣΚΚ δεν θα με κάνει να σιωπήσω

Μετά τις ανακοινώσεις του Μαρπησσαϊκού και του Πανναξιακού ΑΟΝ, κατά της ΕΣΚ Κυκλάδων, αλλά και τις απαντήσεις (Πανναξιακός - Μαρπησσαϊκός) της Ένωσης προς τα δύο σωματεία, ο πρόεδρος του ΑΜΕΣ Μαρπησσαΐκός κ. Πρόδρομος Μαμάσης, περνά και πάλι στην «αντεπίθεση» με νέα ανακοίνωση, καθώς όπως τονίζει ο ίδιος, η απάντηση της ΕΣΚΚ, απευθύνεται στο πρόσωπο του.

Στην καυστική επιστολή του, ο κ. Μαμάσης, μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ο σύλλογος της Πάρου θα πάει σε εκλογές στο άμεσο επόμενο διάστημα, ενώ τα όσα γράφει πιθανότατα να οδηγήσουν την ΕΣΚ Κυκλάδων σε νέα ανακοίνωση - απάντηση, αφού εγείρονται αρκετά ερωτήματα.

Να θυμίσουμε ότι και ο Πανναξιακός είχε απαντήσει στην επιστολή της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μαμάση:

ΠΡΟΣ : Ε.Σ.Κ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΘΕΜΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΜΑΣΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟ                                                                                          

Με αγωνία περίμενα την απάντηση της Ε.Σ.Κ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ στο έγγραφο του Πανναξιακού όπου επιβεβαίωνε με τον καλύτερο τρόπο το Δελτίο Τύπου του συλλόγου μας για την ανυπαρξία του Δ.Σ της ενώσεως. Με διαφορετικό ύφος από αυτό πού απαντήσατε σε εμάς αλλά με την ίδια αλαζονεία σε δυο έγγραφα που χωρίς καμιά συνεννόηση φανερώνουν την απουσία σας .

Η ευθεία επίθεση στο πρόσωπο μου νομίζατε ότι θα με κάνει να σιωπήσω και να αποσυρθώ στο καβούκι μου , λάθος έχω μάθει στην ζωή μου να διεκδικώ και να μάχομαι για τα ιδανικά μου και τις αντιλήψεις και τις αξίες μου , κάτι που εδώ και χρονιά που ασχολούμαι με τον σύλλογο του Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ (και είναι πολλά αυτά ), τα αντίπαλα σωματεία επικροτούν το έργο μου και τις αξίες μου στον αθλητισμό .

Μηδενιστής δεν ήμουν και δεν θα γίνω αναδείξαμε την ανυπαρξία σας σε σοβαρά θέματα και θα το κάνουμε πάντα σας αρέσει δεν σας αρέσει.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως όμως για τη μέσα από επίσημο έγγραφο σας απαντώντας στο Δελτίο        Τύπου μας και διαβάζοντάς το μας επιβεβαιώνετε σε όλα , επίσης το θετικό από όλη αυτήν την αναστάτωση είναι ότι σας ενώσαμε, υπογράφετε και στις δυο απαντήσεις σας σύσσωμο το Δ.Σ.

Και χαιρόμαστε γιατί το έγγραφο αυτό το δημοσιεύσατε μόνοι σας διαβάζοντας το λοιπόν παράγραφο με παράγραφο δείχνετε την αδυναμία σας σε σοβαρά θέματα.

Για την αλλαγή λοιπόν ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα δεν διαμαρτυρηθήκαμε για το γεγονός της αλλαγής ώρας και το σκεπτικό της αναχώρησης ενός διαιτητή για την ομαλή επιστροφή στην βάση του αλλά για το ότι κανείς μα κανείς δεν μας ενημέρωσε (ακόμα και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ δεν είχαν ιδέα κύριος Μπουραντας κύριος Ονασογλου ) από την Παρασκευή 15/02/2019 μεσημέρι που μας αποστείλατε το πρόγραμμα και ήταν ορισμένη   δυάδα των διαιτητών έως την Κυριακή 17/02/2019 μέρα του αγώνα μόνη σας στο έγγραφο σας το παραδέχεστε δεν βρέθηκε κανείς να μας ενημερώσει ……. Ακόμα και κατ’ ιδίαν εγώ συνομιλώντας με τον Κύριο Μπουραντα εντός του γηπέδου δεν ήξερε τίποτε και έλεγε σε έμενα όλα θα γίνουν στην ώρα τους όπως έχουν οριστεί.

Διευκολύναμε όμως παρά την ελλιπής ενημέρωση κάνοντας μάλιστα μεγάλη προσπάθεια ώστε να είναι όλοι εκεί νωρίτερα για την διευκόλυνση της επιστροφής του διαιτητή εάν ήμασταν αρνητική ούτε ένα λεπτό νωρίτερα δεν θα αγωνιζόμασταν

Δεν θα σταθώ στο γεγονός της συμπεριφοράς του Ναξιώτη διαιτητή ενημερώνοντας μας για μεγάλα έξοδα εάν δεν γίνει νωρίτερα ο αγώνας , μάλλον δεν έχετε ενημερώσει ούτε τους διαιτητές για το νέο σύστημα πληρωμής εξόδων που αναφέρετε ότι στις 2/2/2019 με απόφαση της ΓΣ της Ένωσης αλλάζει η καταβολή εξόδων .

Σταθήκατε όμως στην απουσία μας αγνοώντας ότι η ΓΣ αναβλήθηκε από την καθορισμένη ημερομηνία 26/01/2019 σε 2/2/2019 ώστε κάνοντας δύσκολο λόγο αναλυμένων υποχρεώσεων να μην μπορούμε να παραβρεθούμε.

Ενημέρωση από εσάς για τις αποφάσεις μιας και απουσιάζαμε εμείς και αρκετά σωματεία όσο γνωρίζω δεν έχετε ακόμα κάνει, εν καιρό πιστεύω από τα μέσα ενημερώσεις η στόμα με στόμα θα ενημερωθούμε.

Ανακαλύψατε ότι ζούμε στον δυσκολότερο νόμο της Ευρώπης εμείς κύριοι αυτό το γνωρίζουμε και σεβόμαστε τις δύσκολες μετακινήσεις όλων των ομάδων και των αθλημάτων πάνω από σαράντα χρόνια που αγωνιζόμαστε στις Κυκλάδες με πραγματικά μεγάλες ταλαιπωρίες και έξοδα στο παρελθόν που η πρόβλεψης ήταν δύσκολες .

Διαβάζοντας το σκεπτικό σας για να μην αναβάλετε αγώνες σε ημερομηνίες που όλη η Ελλάδα κλονίστηκε από καιρικά φαινόμενα μάλλον για επικίνδυνους σας καθιστά αυτό το γεγονός άλλωστε το γράψετε μόνοι σας ρισκάρατε .

Ρισκάρατε κύριοι τη την μετακίνηση των παιδιών είστε σοβαροί το αναφέρετε κιόλας σαν δικαιολογία λόγο καθυστέρησης αγωνιστικών .

Εσείς ευθύνεστε για τις αναβολές και όχι εμείς που τις ζητάμε εσείς αποφασίζετε εάν τα αιτήματα μας είναι επαρκής για αναβολές και κάθε χρόνο τρέχουμε όλοι μαζί μην μεταβιβάζετε ευθύνες.

Αλήθεια θα χαρώ πολύ να δώσετε σε δημοσιότητα το επίσημο έγγραφο του συλλόγου μας όπως αναφέρετε ότι σας κάναμε για οικονομική αδυναμία μετακίνησης στο νησί της Σαντορίνης δώστε μεγάλη προσοχή γιατί αν δεν το έχετε που δεν έχετε έγγραφο πρέπει να μας ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για αυτό το γεγονός

Άλλωστε οι αναβολές αξιολογούνται μετά από έγγραφα που καταθέτουν τα σωματεία γιατί αν δίνετε που δίνετε αναβολές μέσο τηλεφώνου είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την αργοπορία των πρωταθλημάτων .

Θα σχολιάσω και το γεγονός που αναφέρεστε στην καθυστέρηση των Καρτών Υγείας γιατί κάναμε μεγάλο αγώνα σαν νησί με έναν καρδιολόγο εκτός Πάρου και για δυο μέρες την εβδομάδα και κάποιες εβδομάδες χωρίς να μπορεί να παραβρεθεί λόγο καιρού στης Κυκλάδες ζούμε αλώστε, να εξεταστούν σχεδόν το 90% από μαθητές και αθλητές όλων των σωματείων παρόλα αυτά σας είχαμε ενημερώσει τηλεφωνικά και δεν υπήρχε πρόβλημα από εμάς να οριστούν αγώνες  και τώρα εσείς παρουσιάζετε ένα γεγονός ότι μας κάνατε χάρη , άλλωστε για τις Κάρτες Υγείας από τα αρμόδια υπουργεία Υγείας και Αθλητισμού δόθηκε παράταση της εφαρμογής της διάταξης έως της 31/07/2019..

Συμπέρασμα ήμασταν μέσα στους χρόνους.

   Αναφέρεστε ότι διαχειρίζεστε μια κρίση. ποια είναι ακριβώς η κρίση ? και ότι βρήκατε τρόπο ενημέρωσης για τα Σαββατοκύριακα που δεν λειτουργεί η γραμματεία της ΕΣΚΚ !!!! .

Ξεχάσατε να μας ενημερώσετε όπως είστε υποχρεωμένοι εγγράφως για αυτόν τον τρόπο δυστυχώς και τώρα ευθυνόμαστε εμείς που διαμαρτυρόμαστε για την μη ενημέρωση από εσάς.

 Μου κάνετε μαθήματα δημοκρατίας για τα δικαιώματα μου σε εκλογικές διαδικασίες .

Να σας θυμίσω λοιπόν γιατί η μνήμη σας ασθενεί ότι κάνατε εκλογές για νέο Δ.Σ λόγω της απαξίωσης του προηγούμενου Δ,Σ από τα ιδία τα μέλη του , ώστε να τελειώσει ομαλά ο χρόνος μέχρι της επόμενες εκλογές .

Εγώ λοιπόν έδωσα αγώνα να πείσω μέλη αυτού του Δ.Σ να συμμετέχουν στην διαδικασία και να μην τα παρατήσουν όπως ήθελαν και ας με αμφισβητήσουν για αυτό.  ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί το καλό του αθλήματος στις Κυκλάδες δέχομαι τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας αλλά έχω το δικαίωμα να τις κρίνω και να έχω τον αντίλογο .

Δέχομαι ότι όλοι υπηρετούμε μια ιδέα του αθλητισμού και δεν είναι εδώ κάνεις για να είναι αρεστός αλλά χρήσιμος σε αυτό που κάνει πολύ καλά το αναφέρετε και μπράβο σας και μπράβο σε όλα τα Δ.Σ των Σωματείων για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν .

Εμείς θα κριθούμε από την ΓΣ του συλλόγου μας στις εκλογές που θα προκηρύξουμε τις επόμενες μέρες , να είστε όμως σίγουρη ότι το έργο που θα αφήσουμε πίσω μας θα είναι μεγάλο και τα μελή θα μας επικροτήσουν για αυτό γιατί είμαστε εδώ σε όλες τις συνθήκες και παλεύουμε «λιποτάκτες και άμοιρη ευθυνών δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ».

Σταματήστε να περιφέρεστε στα γήπεδα λοιπόν και γίνετε αυτό που εσείς λέτε χρήσιμοι

Θα κλείσω με αυτές τις σκέψεις

Σήμερα για να κρατήσεις ανθρώπους κοντά σου πρέπει να τους λες αυτά που θέλουν να ακούσουν… Οι αλήθειες δεν γίνονται πλέον αποδεκτές… ή είσαι ψεύτικος και χαϊδεύεις αυτιά …ή είσαι αληθινός...!!!! και στην τελική ας μείνει μαζί σου όποιος αντέχει τις αλήθειες σου …!!!!

Υστερόγραφο : Για την διαμάχη οπού έχετε με τον Πανναξιακό για τους τελικούς τον εφήβων και την οριστική από εσάς ανάθεση στο νησί της Τήνου εμείς στηρίζουμε την απόφαση που πήρατε. Άλλωστε εσείς μελετήσατε τις δυο προτάσεις και αποφασίσατε την καλύτερη και ποιο επαρκής για τα σωματεία και το άθλημα , πιστεύουμε σε εσάς όσο περίεργο σας φαίνετε για να μην μας καταλογίζετε ότι είμαστε σε όλα αρνητικοί . Εμείς όμως έχουμε ενημερωθεί μονό για την πρόταση που πρότεινε η Νάξος με τα μηδενικά έξοδα για τα σωμάτια .

Θεωρούμε την απόφαση και την πρόταση της Τήνου ότι θα είναι εφάμιλλη με την πρόταση της Νάξου (με μηδενικά έξοδα για τα σωματεία).

Είμαστε εδώ για να μας ενημερώνετε για όλες της ενέργειες οπού μας αφορούν, με τον διάλογο δεν έχασε κανείς να σας θυμίσουμε τους τρόπους επικοινωνίας με εμάς

Τηλ 6944915023   τηλ φαχ 2284043336 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΑΜΑΣΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Μ.Ε.Σ.ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares