Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 16:18

Μαρπησσαϊκός: Όποιος δεν μπορεί από την ΕΣΚ Κυκλάδων να πάει σπίτι του

Με μία καυστική ανακοίνωση ο Μαρπησσαϊκός στηλιτεύει τον χειρισμό της ΕΣΚ Κυκλάδων στην αναβολή των αγώνων του προηγούμενου σαββατοκύριακου, όπου Ένωση δεν παρείχε καμία ενημέρωση στα σωματεία για τις αποφάσεις της με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου από την Πάρο είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένοι από τους χειρισμούς της ΕΣΚΚ, καθώς η ενημέρωση που είχαν για την αναβολή ή την αλλαγή ώρας στους αγώνες τους ήταν ανύπαρκτη και είχε ως αποτέλεσμα τον απόλυτο αιφνιδιασμό τους. 

Φυσικά, το s.c. που καυτηριάζει πάντα τον τρόπο που η ΕΣΚΚ ορίζει και αναβάλει τους αγώνες, έτσι και το σαββατοκύριακο έκανε αναφορά στην ανυπαρξία ενημέρωσης από την Ένωση, αφού η πληροφόρηση για τις αναβολές προερχόταν από τα ίδια τα σωματεία.

Η ανακοίνωση του Μαρπησσαϊκού, αναφέρει:

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Δ.Σ της Ε.Σ.Κ ΚΥΚΛΑΔΩΝ λειτουργεί προβληματικά ξεχνώντας να ενημερώσει των Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ για την αναβολή της αγωνιστικής κάτι που άλλες ένωσης άλλων αθλημάτων έκαναν από την Παρασκευή 22/02/2019 εγγράφως .

Εδώ να μου πείτε ότι ξέχασαν να ενημερώσουν τις ομάδες για την αλλαγή ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα ( Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ – ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ) και το μάθαμε πριν την προγραμματισμένη ώρα…. ποιο το πρόβλημα !!!!!!

Κανένα όλα καλά ……

Ας σοβαρευτούμε όλοι λοιπόν και ας κοιτάξουμε ένα αγαπημένο άθλημα όλης της Ελλάδος με σοβαρότητα και όχι με προβληματικές συμπεριφορές και όποιος δεν μπορεί σπίτι του έτσι απλά

Ο σύλλογος μας κάνει μεγάλη προσπάθεια με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα και με δύσκολες οικονομικές υποχρεώσεις να δίνει το παρόν στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σεβαστείτε μας

ΤΟ Δ.Σ

25/02/2019

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares