×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 19:00

Με σημαντικές απουσίες και μεγάλη ταλαιπωρία ο Πανθηραϊκός στη Μύκονο

anw_mera-pan8iraikos_2008

Σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Πανθηραϊκού αναχώρησε από το λιμάνι της Σαντορίνης με προορισμό τη Νάξο, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί αναχώρηση για Μύκονο, με καΐκι(!), το οποίο η ίδια η ομάδα ενοικίασε. Αφού φτάσει στη Μύκονο, και μετά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού με την Άνω Μερά, η ομάδα της Σαντορίνης θα επιστρέψει με το ίδιο καΐκι στη Νάξο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα μεσάνυχτα. Από εκεί οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού θα πάρουν το πλοίο για να επιστρέψουν στη βάση τους το πρωί της Κυριακής.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Σαντορίνης, φαινόμενο που παρατηρείται συχνότατα για όλες τις ομάδες του Νομού.

Ωστόσο η "Οδύσσεια" που περιγράφηκε παραπάνω, δεν είναι το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τον προπονητή του Πανθηραϊκού  κ . Φουστέρη Γιάννη, για την αυριανή αναμέτρηση, καθώς εκτός από τις δεδομένες απουσίες Ταρτανή και Δαμίγου, την αποστολή της ομάδας δεν θα ακολουθήσουν για διάφορους λόγους οι Ρενιέρης, Γιαννακόπουλος, Σορώτος, Καφιέρης, Δακουτρός. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο τραυματίας Μαρίνι, ο οποίος δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τη Θύελλα.

Όπως και να χει όμως, το παιχνίδι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού αποτελεί αναμέτρηση μεταξύ δύο ιστορικών σωματείων, που και στο παρελθόν έχουν προσφέρει ευχάριστες αναμνήσεις στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το τελευταίο ματς μεταξύ των δύο ομάδων διεξήχθη στις 10 Μαίου 2008 στο γήπεδο της Μυκόνου, στα πλαίσια του ημιτελικού των μπαράζ για την άνοδο στη Δ' Εθνική.  κατηγορία. Τη νίκη σε εκείνο το αξέχαστο παιχνίδι είχε πάρει η ομάδα του Πανθηραϊκού στα πέναλτι, και ενώ το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ώρα (21:00)...Ευρώπης για τον Πάγο Πέρασε σαν θύελλα… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares