Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 16:08

Ξέφυγε το Αιγάλεω-Οι σκόρερ του 7ου ομίλου και η βαθμολογία

Η 13η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής ολοκληρώθηκε με το Αιγάλεω πλέον να ανοίγει την ψαλίδα αφού με τη νίκη του στην Ερέτρια κόντρα στον Απόλλωνα με 0-6, και την ισοπαλία του Ηλυσιακού στους Αγιους Αναργύρους είδε τη διαφορά να αυξάνεται από την 2η θέση κατά 8 βαθμούς.

Πλέον, το Σιτι θα πρέπει να διατηρήσει την εικόνα που είχε έως τώρα για να κόψει πρώτο το νήμα, ενώ σοβαρή διεκδίκηση για την 2η θέση θέτει ο Πανθηραϊκός που νίκησε με 1-0 τον Άγιο Ιερόθεο που κινδυνεύει. Αιολικός και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 με την ομάδα της Μυτιλήνης να βλέπει τη διαφορά από τη 2η θέση να παραμένει στους τέσσερις πόντους. Βαθμολογική ανάσα για την Κόρινθο μετά τη νίκη της με 1-0 επί του ΑΟ Χαλκίδας, ενώ σε κίνδυνους σοβαρούς μπαίνει η Θύελλα Καμαρίου που για πρώτη φορά βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη μετά την ήττα στην Ηλιούπολη από τον Χαραυγιακό με 2-0.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Πάτησε κορυφή ο Βέρμπης!

Η κορυφή των σκόρερ πλέον άλλαξε αφού το βαρύ πυροβολικό και μεγάλο φαβορί για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ στον 7ο όμιλο, Δημήτρης Βέρμπης πέρασε στην πρώτη θέση. Με το χατ-τρικ που σημείωσε στο ματς με τον Απόλλωνα Ερετριας βρίσκεται 1ος με 11 γκολ, για να ακολουθήσει ο Μάλτσι του Ηλυσιακού με 9 τέρματα που σκόραρε κοντρα στους Αγιους. Στην 3η θέση βρίσκονται ο Μάριος Αργυρίου της Θύελλας και ο Δημήτρης Γαιδαρατζής του Πανθηραϊκού που δεν σκόραραν ενώ στην επόμενη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Θανόπουλος που αποχώρησε από τον Άγιο Ιερόθεο.

scorer_c70a1.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares