Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 18:49

Live Streaming- Αιγάλεω-Θύελλα Καμαρίου

To 2019 σημαίνει και έναρξη β΄ γύρου στον 7ο όμιλος της Γ’ εθνικής κατηγορίας, όπου ήδη για το το Αιγάλεω έχει …στοιχειοθετηθεί η “κατηγορία” του απόλυτου φαβορί σε κάθε παιχνίδι του, όχι μόνον για το +6 που έχει κατακτήσει μαζί εμ τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά διότι έχει παίξει και την πιο… “footbal league” μπάλα μεταξύ των αντιπάλων του ως τώρα.

Δείχνει αποφασισμένη για την άνοδο η ομάδα του Σίτι και καλείται στο λυκαυγές της νέας χρονιάς να ξεκινήσει τον β’ γύρο με νίκη για να διατηρήσει -στην χειρότερη περίπτωση- το ισχυρό προβάδισμα που έχει θεμελιώσει.

Αντίπαλος αυτή την -12η- αγωνιστική, η Θύελλα Καμαρίου, Κυπελλούχος Κυκλάδων και προ εβδομάδων αντίπαλος του σουπερλιγκάτου Ατρομήτου (!!!) για το κύπελλο Ελλάδας. Ασφαλώς μία ισχυρή ομάδα με τεράστιο κίνητρο να εξασφαλίσει βαθμούς που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει με λιγότερες σκοτούρες αναφορικά με το status της στην κατηγορία. 

Και αυτό το μεγάλο ματς θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από τους τηλεοπτικούς ή ιντερνετικούς δέκτες σας από το telesport.gr στο κανάλι LIVE 1, στις 15:00 της Κυριακής των Φώτων 6-1-2019, στην πρώτη μετάδοση για το νέο έτος.

Συντονιστείτε και παρακολουθήστε ζωντανά και αποκλειστικά το ματς που θα αποτελέσει και τον ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό… αγιασμό για φέτος!

Καλή χρονιά!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares