Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 23:19

Μεγάλη ανατροπή!

asteras-ao_tinou_14-10-2011

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο τοπικό πρωτάθλημα με τον Αστέρα Σύρου να πραγματοποιεί μεγάλη ανατροπή καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ και με 10 παίκτες λόγο αποβολής νικώντας με 2-1 τον Α.Ο. Τήνου και παίρνοντας κεφάλι στην βαθμολογία.

Α΄ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νοθρό και για τις δύο ομάδες με ελάχιστες φάσεις με καλύτερες αυτές του Κόκκαλη στο 22΄ που μέσα από την περιοχή χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Δεύτερη καλή ευκαιρία ήταν του ίδιου παίκτη στο 40΄ με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Καμολίνου. Καμία αξιόλογη φάση από πλευράς Α.Ο. Τήνου.

Β΄ Ημίχρονο

Το δεύτερο ο Α.Ο. Τήνου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, βλέποντας ότι ο Αστέρας δεν μπορεί να σκοράρει, πίεσε και μετά από μια σέντρα, με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, από τα δεξιά του Βελαλόπουλου, ο Κόκκαλης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο κ. Μενδρινός καταλόγισε το σημείο του πέναλτι και έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της ομάδος της Τήνου Βελαλόπουλος Ε. ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούσσου και άνοιξε το σκορ 0-1. Από το γκολ και μετά το παιχνίδι έγερνε προς την Τήνο χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία με τον Βελαλόπουλου δύο λεπτά αργότερα και μετά το 51΄ όπου έπειτα από μια ανόητη φάση του Κόκκαλη, δεύτερο χέρι στο κέντρο του γηπέδου, ο άρχων του αγώνα κ. Μενδρινός καταλόγισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα συνεπώς κόκκινη αφήνοντας τον Αστέρα με 10 παίκτες. Στο 62΄ ο Ξενόπουλος Α. έχασε άλλη μια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Αμέσως μετά ο κ. Λαζαρίνος έκανε δύο απανωτές αλλαγές έκανε την ομάδα πιο επιθετική, και με 10 παίκτες, δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για τον Αστέρα την οποία έκανε και γκολ στο 72΄όπου έπειτα από κόρνερ ο Γλύκας ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1 με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι. Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75΄ ο Ζερβάκης κάνοντας ένα πολύ ωραίο σπριντ από τα δεξιά και παιρνόντας τον Τριαντάφυλλο από τα αριστερά υπέπεσε σε πέναλτι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο πιτσιρικάς Σφακιανάκης ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε και το τελικό 2-1 στον αγώνα. Το τελευταίο τέταρτο δεν παρουσιάστηκε άλλη καλή ευκαιρία δίνοντας στον Αστέρα μια μεγάλη νίκη-ανατροπή.


Σύνθεση Αστέρα Σύρου: (Λαζαρίνος), Ρούσσος Ν., Ρούσσος Γ., Παράβαλος, Γλύκας, Καμπάνης, Σφακιανάκης, Μανταλούνο, Ρηγούτσος, Ζερβάκης Μ., Κόκκαλης, Ξανθάκης.

Τζέρμπος, Κόπελος, Καλόγερας, Σαργολόγος, Γεράρδης, Βαμβακούσης, Ζερβάκης Γ.

Σύνθεση Α.Ο. Τήνου: (Βλαχάκης), Καμολίνος, Μουσάϊ. Τριαντάφυλλος, Σκλαβούνος, Δελατόλας, Νάζος, Βελανόπουλος Ε., Ξενόπουλος Α., Ξενόπουλος Ν., Βελανόπουλος Α., Βιδάλης Φ.

Δελώτης, Βίδος, Παναγιωτάκης, Σιώτος, Βελανόπουλος Β., Καρδαμίτσης, Θεοδώρου.

Όλα τα αποτελέσματα εδώ...

Βαθμολογία εδώ...

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ-ΑΟ ΤΗΝΟΥ 2-1 ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ - ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ 3-0 »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares