Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 14:02

Μιχάλης: Εαν δεν καταφέρουμε να ανακάμψουμε γρήγορα θα έχουμε πρόβλημα

Σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για τον αγώνα που ακολουθεί στο Περιστέρι με τον Άγιο Ιερόθεο για την 10η αγωνιστική. 

Σε θέση μάχης βρίσκεται ο Ρέτζο που εξέτισε την τιμωρία του με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.

Ο Κώστας Μιχάλης ασφαλώς και γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα και αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε όπου και τόνισε

"Εμείς καταρχήν μετά από αυτή την ήττα την οποία η αλήθεια είναι ότι δεν την είχαμε στο πρόγραμμα, πρέπει να προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία που είμαστε κοντά πλέον στη ζώνη που οδηγεί προς τα κάτω. Εαν δεν καταφέρουμε να ανακάμψουμε γρήγορα θα έχουμε πρόβλημα. Έχουν μείνει δυο ματς για να τελειώσει ο α' γύρος. Θα επιδιώξουμε να μαζέψουμε στα ματς αυτά όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και τελειώνοντας ο α' γύρος θα κάνουμε ταμείο, να δούμε που βρισκόμαστε και να δούμε τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται για να οδηγήσουμε την ομάδα με ασφάλεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αυτά θα γίνουν εφόσον γίνει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά θα μπορούμε να σκεφτούμε και να συζητήσουμε πολλά πράγματα".

Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει από την αντίπαλη ομάδα, ο Κώστας Μιχάλης είπε:

Το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε είναι η δυναμική που έχει μεσοεπιθετικά ο Ιερόθεος. Πρέπει να βρούμε λύσεις απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες. Το δεύτερο που πρέπει να προσέξουμε έχει να κάνει με τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου της Χωράφας. Ένα τρίτο κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η ομάδα αυτή προέρχεται από αναταραχές και συνήθως αυτό συσπειρώνει και θα δούμε μια συσπειρωμένη ομάδα και από εκεί και πέρα οσον αφορά το δικό μας κομμάτι, εμείς θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Πρέπει να υπερβάλλουμε ο καθένας από τη μεριά του παικτικά προκειμένου να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από το εν λόγω ματς που είναι πολύ δύσκολο".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares