Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 12:08

Ανύσης: "Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό"

Οι επτά απουσίες που είχε ο Ανδριακός στον αγώνα με τον ΠΑΣ Τήνου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα που γνώρισε η ομάδα σύμφωνα με τον προπονητή, Φίλιππο Ανύση.

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση που παραχώρησε όπου και τόνισε:

"Είχαμε πάρα πολλές απουσίες. Είχαμε πάει χωρίς επτά παίκτες και γενικά με 13 άτομα. Είχαμε τραυματίες, άλλοι είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις και μοιραία χάσαμε''.

Για την μέτρια πορεία της ομάδας τις πρώτες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο, ο Ανύσης είπε: "Οι δυο ομάδες της Μυκόνου είναι σε άλλο επίπεδο. Εμείς επιλέξαμε λόγω Super Ferrie να τις παίξουμε πρώτα για να γλυτώσουμε τη διανυκτέρευση. Με τον ΠΑΣ Τήνου το παλέψαμε το ματς, παρότι ήμασταν με μισή ομάδα, και χάσαμε. Πιστεύω ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε".

Για την παραίτηση του Άγιαξ Σύρου από το προσεχές ματς και πως θα επηρεάσει την ομάδα, ο κόουτς του Ανδριακού είπε: "Περίμενε το ματς αυτό ο κόσμος της Άνδρου για αρκετό καιρό όμως δεν θα γίνει. Τι να πω; Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν δυσκολίες με τις μετακινήσεις, και σίγουρα θα επηρεαστούμε. Είναι δύσκολο να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό και με δεδομένο ότι έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, σίγουρα είναι λυπηρό να μένουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τι να κάνουμε; Συνεχίζουμε''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares