Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 22:37

Βλάχος: Γι αυτό απάντησα θετικά στον Πανθηραϊκό

Ο Πανθηραϊκός πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Βλάχου. 

Ενός ποδοσφαιριστή που χωρίς αμφιβολία, εφόσον, είναι στην κατάσταση που απαιτεί το πρωτάθλημα, θα βοηθήσει είτε... έρχεται από τον πάγκο είτε παίρνει φανέλα βασικού.

Την προηγούμενη σεζόν βοήθησε σημαντικά την Προοδευτική, και το ίδιο θα επιδιώξει να πετύχει φέτος με τη φανέλα του Πανθηραϊκού.

Αφού προσαρμοστεί το επόμενο διάστημα, ο Βλάχος θα προσπαθήσει να προσφέρει ώστε να αναδειχθεί και εκείνος με τη σειρά του μέσω της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση του Πανθηραϊκού λέγοντας:" Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανθηραϊκό. Θα κάνω τα πάντα ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάθε βδομάδα θα δίνω το 100%''.

Ερωτηθείς για τους στόχους της νέας του ομάδας, είπε: ''Θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και σκοπός αποτελεί να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται''.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που έδωσε θετική απάντηση στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση, λέγοντας: ''Ο τρόπος προσέγγισης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου. Από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και γι αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ''ναι''''. 

Για το ματς με την Κόρινθο, ο Γιώργος Βλάχος απάντησε: '' Έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά πάμε για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε τις οδηγίες του προπονητή, να τις τηρήσουμε στο γήπεδο και πιστεύω ότι εφόσον το κάνουμε αυτό, θα πάνε όλα καλά''. 

Για τον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται, ο άλλοτε επιθετικός του Λουτρακίου είπε: "Χρειάζομαι χρόνο είναι λογικό γιατί τώρα ήρθα στην ομάδα. Θα δουλέψω και άμεσα θα είμαι έτοιμος''. 

***Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βλάχος θα συνυπάρξει και φέτος συμπαίκτης με τον Ηλία Διαμαντή με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον ΑΟ Λουτρακίου πριν ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Σαντορίνη και ενδέχεται να ακολουθήσει την ομάδα στην Κόρινθο. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares