Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 18:07

Πρεμιέρα με «καυτό ντέρμπι» για τη Θύελλα Καμαρίου

Το μεγάλο φαβορί του ομίλου Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει η ‘’νταμπλούχος Κυκλάδων’’ Θύελλας Καμαρίου στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η κληρωτίδα είχε τα δικά της σχέδια, βάζοντας με το καλημέρα δύσκολα στην Θύελλα Καμαρίου που καλείται να ξεκινήσει το ταξίδι της στη Γ΄Εθνική έχοντας απέναντι της μία ιστορική και με μεγάλους στόχους ομάδα όπως είναι το ‘’City’’.

Από εκεί και πέρα οι ''Καμαριανοί'' πριν φτάσουν στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Πανθηραϊκό στο γήπεδο των Φηρών θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν 3 παιχνίδια με ομάδες που λίγο πολύ έχουν τους ίσους στόχους, δηλαδή την επίτευξη του στόχου της γρήγορης παραμονής στην κατηγορία και μία καλής πορείας.

Η ομάδα του Κώστα Μιχάλης θα αντιμετωπίσει την 2η αγωνιστική εντός έδρας τον Χαραυγιακό, την 3η θα ταξιδέψει στην Ερέτρια για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα και την 4η αγωνιστική θα επιστρέψει στο σπίτι της, όπου και θα υποδεχτεί τους Αγίους Ανάργυρους, που λογίζονται ως μία από της ομάδες που μπορεί να αποτελέσουν την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Με ένα ομοιογενές σύνολο, που στηρίζεται στους αυτοματισμούς και στο γρήγορο ποδόσφαιρο και όπλο τη δυνατή έδρα, η Θύελλα Καμαρίου μπορεί να παίξει τον δικό της σημαντικό ρόλο ρυθμιστή στον δύσκολο αυτό όμιλο, με την αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων να θεωρείται δεδομένη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Μιχάλης: Φαβορί το Αιγάλεω-Να αξιοποιήσουμε την έδρα μας

Το πλήρες πρόγραμμα του 7ου ομίλου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares