Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 19:48

Φιλική ήττα στις Αρχάνες για τη Θύελλα Καμαρίου [pics]

Χάρη σε τρία γκολ του Ηλιόπουλου, δυο του Σφυρογιαννάκη και ένα του Τριανταφύλλου, ο Γιούχτας επικράτησε με 6-1 της Θύελλας Καμαρίου σε φιλικό που έγινε στις Αρχάνες.

Η Θύελλα Καμαρίου πλήρωσε τα λάθη της, από όπου προήλθαν τα 4 τέρματα από τα 6  που δέχτηκε, ενώ στην επανάληψη (3-1) δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Το γκολ της τιμής για την ομάδα της Σαντορίνης πέτυχε ο Αργυρίου, με τον Κώστα Μιχάλη να μην χρησιμοποιεί τους τραυματίες Βλαβιανό, Σεβάι και τους Δημητρακόπουλο, Σπανό και Ανδριόλα που έμειναν στο νησί των Κυκλάδων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο αγώνας ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ και έδωσε την ευκαιρία στο τεχνικό επιτελείο να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών και την δυνατότητα τους να σταθούν ανταγωνιστικοί στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος)Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Λογοθέτης, Τζανής, Μαυρομμάτης, Στρατάκης, Ηλιόπουλος, Τσάτσος, Τριανταφύλλου. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Ραπτάκης, Κορτσινίδης, Δημαράκης, Σακλαμάκης, Σφυρογιαννάκης, Σπηλιωτάκης, Χατζάκης.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Τσουκαλάς, Λυγνός, Μαυρομμάτης, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Αργυρίου, Σιμιτσής, Φύρρος Μ. ,Φύρρος Σ.. Έπαιξαν ακόμη οι Γατσέλος, Κόντρα, Πάγια, Καψάλης, Δαβιλάς, Αρβανίτης, Τσέλα, Αργυρός, Ζανελάρι.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares