Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 11:49

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΓΕΡΣΑΝΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ 2-1

agersani_polemis

Μια ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή, στο προπονήτρια της Κωστερας, μεταξύ του Αγερσανίου και της Τραγαιας, όπου νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Αγερσανίου με 2-1.

Πολυ καλό ματς και από τις 2 ομάδες, παρόλο το ότι βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα του Σ. Πολέμη με πολλούς πιτσιρικάδες στη σύνθεση της έδειξε πιο φρέσκια και αποτελεσματική και πήρε την νίκη. Κορυφαίος της παίχτης ο Μπελεγκου Ε. αν και ένεκα των πολλών αμυντικών ελλείψεων αναγκάστηκε να αγνισθεί ως λίμπερο. Καλός και ο Μπειλ,ενω πολύ καλά τα πήγαν οι 2 μικροί Σεμε Κ. και Λικα Δ. που ήταν και οι σκόρερ, ο πρώτος με κοντινό πλασέ στο 30' έκανε το 1-0,ισοφαρισε με έξοχο χτύπημα φάουλ ο έμπειρος Αλιμπέρτης Δ. στο 38',και όπως προαναφέραμε το τελικό 2-1 έκανε με έξοχο δυνατό σουτ ο Λικα Δ. Αρκετά καλά τα πήγαν ο νεαρός τερματοφύλακας Χωριανοπουλος Ι. ο Ζουλης Β. και ο Δεγαιτας Τ..Ελπιδοφόρο ξεκίνημα έκαναν οι πιτσιρικάδες Μπαλατζιας Λ. και Σαντε Β. ενώ καλά στοιχεία έδειξε, αν και ανέτοιμος η τελευταία μεταγραφή από την Καστέλα, Δεγαιτας Γ. Από την Τραγαια κορυφαίος ο Αλιμπέρτης Δ. ενώ πολύ καλοί ήταν ο Πιετρι Μ., Ο Μπεγκιν  και ο Δενδρινος Β.

Το Σάββατο εξάλλου διεξειχθει φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παιδικών ομάδων του Πανναξιακού και του Αγερσανίου που έληξε με 3-3.Για το Αγερσανί σκόραρε ο Σεργης Κ.(2) και Μπουλαρη Ε. για τον Πανναξιακό οι Μαρακης, Σχοινας και Κατινας.

ο Στέλιος Πολεμης βαφτίζει την κορη του την επομενη Κυριακη 18/9 Στις 18.00 στην εκκλησία του Αγ. Προκοπίου, και καλεί όποιον θέλει να παρευρεθεί στο μυστηριο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares