Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 00:36

Εντυπωσιάζει ο Διεθνής Εμιλιάνο Μπουλάρι

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει βγάλει πολλούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του, κάτι που θέλει να συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει βγάλει πολλούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του, κάτι που θέλει να συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον.

Την δική του πορεία χτίζει μέρα με τη μέρα ακόμη ένα ταλέντο που έχει δημιουργηθεί μέσα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και μας κάνει ολους υπερήφανους με την παρουσία του στις ομάδες under του Ολυμπιακού, αλλά και με την κλήση του στην Εθνική της Χώρας καταγωγής του την Αλβανία.

Ο «μικρός» που έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Αναγέννηση και στη συνέχεια «απογειώθηκε» στον ΠΑΣ Νάξου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, ενώ τα γκολ του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική αποτελούν σημείο αναφορά για αθλητικά πόρταλ που ασχολούνται με τις ακαδημίες, όπως το talentabout.gr που έκανε το ακόλουθο αφιέρωμα:

Οι ακαδημίες είναι ένας τομέας στον οποίο ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη βαρύτητα. Ψάχνει συνεχώς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορεί να τον ενδιαφέρουν και να εξελιχθούν στο μέλλον σε κάτι πολύ καλό. Όπως ο Εμιλιάνο Μπουλάρι.

Ο 16χρονος άσος, ήρθε πριν απο περίπου δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Μεγάλωσε στην Νάξο και μέχρι την ηλικία των 14 ετών είχε αγωνιστεί στον ΠΑΣ Νάξου και την Αναγέννηση. Αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο, ωστόσο μπορεί να παίξει και στις θέσεις της επίθεσης. Έχει ύψος 1 μέτρο και 84 εκατοστά και τα στοιχεία που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής στο παιχνίδι του είναι το σουτ του, αλλά και η καλή τεχνική κατάρτιση.

Φέτος έχει ξεκινήσει πολύ “ζεστός”, καθώς σε δυο παιχνίδια με την ομάδα U16 έχει πετύχει τέσσερα γκολ. Η καταγωγή του είναι απο την Αλβανία, με την οποία είναι διεθνής στην ομάδα U17. Μάλιστα τη Δευτέρα παίζοντας στα προκριματικά του Euro U17, απέναντι στα Σκόπια, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με σουτ στο παραθυράκι του αντίπαλου γκολκίπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος ποδοσφαιριστής έχει κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με το θέμα της Εθνικής, αλλά για να μπορεί να λογίζεται ως Ελληνας στη Super League.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει τον Μπουλάρι και σκοπεύουν να του δώσουν ευκαιρίες στο μέλλον και στις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες και γιατί όχι και στην πρώτη ομάδα σε λίγα χρόνια.

14915544_605298179631284_5968035450634289654_n.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares