Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 18:51

Οι εξελίξεις στον 8ο όμιλο…

EPO_8OS_OMILOS

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις από τα νέα των αντιπάλων του ΑΟ Μυκόνου και του Πανναξιακού.

Νέα Ιωνία: Συμφώνησε με Χαλιμούρδα!

NEA_IONIAΤο τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας βρίσκονταν σε αναζήτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, που θα πλαισίωνε στο κέντρο της άμυνας τους Γιώργο Βιδάλη και Γιώργο Μαντούση. Το απόγευμα της Τρίτης οι ιθύνοντες του 'κυανοκίτρινου' συλλόγου κατέληξαν στην τελική επιλογή, εντάσσοντας στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή με πληθώρα εμπειριών από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Ισίδωρο Χαλιμούρδα, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση για συνεργασία την ερχόμενη σεζόν. Κατά την περσινή χρονιά, ο 36άχρονος στόπερ πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟ Ρουφ στον νότιο όμιλο της Football league IΙ, έχοντας αρκετές συμμετοχές και σημαντική συνεισφορά. Σε επίπεδο Β' Εθνικής, ο Ισίδωρος Χαλιμούρδας έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Εθνικό Αστέρα, Θρασύβουλο και συνολικά 86 συμμετοχές, ενώ σε επίπεδο Γ' Εθνικής έχει φορέσει τα χρώματα ομάδων όπως ο Ακράτητος και η Κόρινθος.

Αγία Παρασκευή: Φιλικό με το Ηράκλειο

AGIA_PARASKEYHΓερό τεστ περιμένει τους ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής στο σημερινό φιλικό με το Ηράκλειο. Η 'σάντα' θα βρεθεί στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλο για όλους. Σε πρόσφατο φιλικό, το συγκρότημα του Πάρη Βάλβη γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αγιο Θωμά, σε ένα ματς όπου ο νεαρός προπονητής χρησιμοποίησε σχεδόν αποκλειστικά υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές ή και άλλους που κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.

Ελπιδοφόρος: Στην αναζήτηση του νέου προπονητή

ELPIDOFOROSΤο πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκε η αποχώρηση του Τάκη Αγγελάκη από την τεχνική ηγεσία του Ελπιδοφόρου και στις τάξεις του κηφισιώτικου σωματείου η αναζήτηση συνεχίζεται. Ο Βασίλης Γαντζούλας δεν έχει καταλήξει ακόμη στον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα από εδώ και πέρα, ωστόσο αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να σημειωθεί η έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 'ισχυρός' άνδρας του σωματείου συζητάει με προπονητές που προέρχονται από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το όνομα του Βασίλη Βούζα. Πάντως, είναι θέμα ωρών να προσληφθεί ο νέος προπονητής στον Ελπιδοφόρο. Από εκεί και πέρα, σε εκτός έδρας φιλικό που έγινε το περασμένο Σάββατο, το 'κυανέρυθρο' συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο με 2-2 με τη Θήβα. Για την ιστορία, τα γκολ του Ελπιδοφόρου πέτυχαν οι Βέρμπης και Καραμέρης.

Τράχωνες: Καλή εμφάνιση και με Θήβα

TRAXONESΘετικά συμπεράσματα εξήγαγε ο Κώστας Μιχάλης μετά τη διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού με τη Θήβα, το οποίο έγινε την περασμένη Τετάρτη. Οι Τράχωνες υποδέχθηκαν τη Θήβα, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, ωστόσο ο έμπειρος προπονητής έμεινε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος, καθώς σε ακόμη ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για ακόμη μία φορά, γεγονός που προκάλεσε ικανοποίηση τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του. Για αύριο, ημέρα Κυριακή, στις 17.30 υπάρχει εκτός έδρας φιλική συνάντηση με το Κερατσίνι στο γήπεδο Σιταποθηκών.

Αιγάλεω: Καλά στοιχεία με Κόρινθο

AIGALEOΘετικές εντυπώσεις άφησε το Αιγάλεω στο πρόσφατο φιλικό του στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Θωμά Γράφα υποδέχθηκε την Κόρινθο, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Παρ' όλα αυτά, άπαντες στο 'σίτι' έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, όσο και από την ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Για αύριο, ημέρα Σάββατο, στις 18.00 έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον Αστέρα Μαγούλας στο Στάδιο 'Σταύρος Μαυροθαλασσίτης'.

Πηγή: periferiako.com

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares