Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 00:34

Τα τελευταία νέα απο τον 8ο όμιλο...

saronikos-panachaiki

Τα τελευταία νέα του 8ου ομίλου, από τον συνεργάτη του sportcyclades.gr και έγκριτο δημοσιογράφο Δημήτρη Θεοδώρου.

Ελπιδοφόρος: Κίνηση ματ με Βαζάκα!Του Δημήτρη Θεοδώρου

ELPIDOFOROSΣε... άλλο επίπεδο πέρασε ο Ελπιδοφόρος, με την πρόσληψη του Γιώργου Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία. Στη συνάντηση που είχαν πριν από λίγη ώρα ο Βασίλης Γαντζούλας και οι συνεργάτες του με τον πολύπειρο προπονητή, επήλθε οριστική συμφωνία για την έναρξη συνεργασίας από αύριο μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτή την ώρα, το όνομα του Γιώργου Βαζάκα ανακοινώνεται στους ποδοσφαιριστές του κηφισιώτικου συλλόγου. Την αίσθηση του... ίλιγγου προκαλεί το βιογραφικό του Γιώργου Βαζάκα, τηρουμένων των αναλογιών! Ο νεοπροσληφθείς προπονητής του Ελπιδοφόρου έχει εργαστεί σε μία σειρά από ομάδες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι επιστρέφει σε πάγκο ομάδας Δ' Εθνικής μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Κορυφαία στιγμή στην πορεία του είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιώνιου τη σεζόν 2004-2005, τον οποίο οδήγησε και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Έχει εργαστεί στην Α' Εθνική και στους πάγκους του Αιγάλεω και της Καλλιθέας. Σε επίπεδο Β' Εθνικής έχει δουλέψει σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα, Χαλκηδόνα, Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Ιωνικό, Καλαμάτα και πέρσι σε ΑΟ Τρικάλων και Ηλιούπολη. Τέλος σε επίπεδο Γ' Εθνικής έχει αναλάβει σε Ορέστη Ορεστιάδας, Τύρναβο, Ολυμπιακό Βόλου, Χαλκηδόνα, Πιερικό, Φωστήρα και ΑΟ Τρικάλων.

Αιγάλεω: Δυνατό τεστ με ΠΑΟ Ρουφ

AIGALEOΜία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει το απόγευμα του Σαββάτου ο Θωμάς Γράφας. Αύριο στις 17.30 το Αιγάλεω θα υποδεχθεί στο γήπεδο 'Στ. Μαυροθαλασσίτης' τον ΠΑΟ Ρουφ, σε ένα φιλικό όπου ο έμπειρος τεχνικός θα δοκιμάσει τις δυνατότητες των παικτών του σε υψηλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των 'κυανόλευκων' συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα.

Αγιαξ Ταύρου: Πήρε Βακερλή!

AJAX_TAYROYΣτην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα προχώρησαν οι ιθύνοντες του Αγιαξ Ταύρου, από τη στιγμή που χάλασε η συμφωνία με τον Αγγελο Πάπαρη. Οι διοικούντες τον 'ερυθρόλευκο' σύλλογο προχώρησαν στην ένταξη στο δυναμικό ενός γκολκίπερ που γνωρίζει την κατηγορία και τα... κατατόπια της. Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Στράτο Βακερλή, ο οποίος πέρσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ηλυσιακό, έχοντας μία γεμάτη σεζόν στον 8ο όμιλο με τον ιστορικό σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των δεδομένων ικανοτήτων του, ο 20άχρονος τερματοφύλακας καλύπτει θέση 'μικρού' στην ενδεκάδα, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τον Αλέκο Ρίζο.

Καρλόβασι Σάμου: Επαφές με την Ολυμπιακή!

AE_KarlovasouΤις ενέργειες που θα φέρουν τη μείωση του κόστους που φέρνει η συμμετοχή στον 8ο όμιλο της Δ' Εθνικής, πραγματοποιούν μέρα με τη μέρα οι ιθύνοντες του Καρλοβασίου Σάμου. Η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου, προεξάρχοντος του Αχιλλέα Μανδάλου, βρίσκεται σε επαφή με την Ολυμπιακή Αεροπορία, προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει ευνοϊκά οικονομικά πακέτα στις δύσκολες συγκυρίες της εποχής που διανύουμε. Από εκεί και πέρα, σε πρόσφατα φιλικά που έχουν δοθεί, το Καρλόβασι Σάμου έχει κερδίσει τη Μικτή Στρατού και τον Πολυκράτη με 4-2 και 2-1, αντίστοιχα.

Νέα Ιωνία: Ευχαριστίες και... ευχές!

NEA_IONIAΤις ευχαριστίες τους προς τον επιχειρηματία κ. Χαριζάνου θέλησαν να εκφράσουν δημόσια οι ιθύνοντες της Νέας Ιωνίας, για την υλική βοήθεια που παρέχει στο ιστορικό σωματείο. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως πολυμελής αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου έδωσε το 'παρών' στον γάμο του προπονητή Γιώργου Τσαμόπουλου, που έλαβε χώρα στο Μαρούσι το βράδυ της Δευτέρας. Τα μέλη της διοίκησης εύχονται δημόσια στον προπονητή της ομάδας τους βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους. Τέλος, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της ασφάλισης όλων των ποδοσφαιριστών της Νέας Ιωνίας.

ΑΕ Κως: Παίρνει τον Μπάλα

AE_KOSΣημαντική μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕ Κως, που εξακολουθεί να υλοποιεί τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν. Η νησιώτικη ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Μπάλα, ο οποίος έχει να επιδείξει παρουσίες σε ομάδες όπως η Καλλιθέα και η Αγία Παρασκευή. Μάλιστα, ο 21χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Κω, όπου πραγματοποιεί προπονήσεις με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Από την άλλη, δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα ο Αντώνης Σότα, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο.

Τράχωνες: Κούραση λόγω... φιλικών

TRAXONESΈνα δύσκολο διάστημα γεμάτο φιλικά πέρασαν οι ποδοσφαιριστές των Τραχώνων. Μέσα σε οκτώ ημέρες, η ομάδα των νοτίων προαστίων έδωσε τρία φιλικά με αντιπάλους ομάδες της Δ' Εθνικής. Πλέον πρόσφατο παιχνίδι ήταν αυτό της περασμένης Κυριακής, όπου το συγκρότημα του Αλίμου αναδείχθηκε ισόπαλο με 1-1 με το Κερατσίνι στις Σιταποθήκες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ουσιαστικά την πρώτη ομάδα αποτελούν περίπου 13 ποδοσφαιριστές. Στην προγραμματισμένη για χθες φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ο Κώστας Μιχάλης επρόκειτο να χρησιμοποιήσει κατά κύριο λόγο νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και παίκτες που αναμένεται να έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στις επίσημες διοργανώσεις. Για την Κυριακή υπάρχει νέο φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares