Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 23:20

Λευκή ισοπαλία στο φιλικό με τα Σπάτα ο Πανναξιακός….

PANNAXIAKOS_STA_SPATA

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο σημερινός φιλικός αγώνας μεταξύ του Αήττητου Σπάτων και του Πανναξιακού, στο γήπεδο των Σπάτων.

Αγώνας χωρίς ιδιαίτερα καλό θέαμα ήταν αυτός που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο των Σπάτων. Ο Αήττητος και ο Πανναξιακός περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, όπου κυριάρχησαν η δύναμη και οι δυνατές μονομαχίες.

Το φιλμ του αγώνα

Η ομάδα της Νάξου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα  χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αήττητου. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν κάτι ουσιαστικό και να περιορίζονται σε δυνατές μονομαχίες.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα κυμάνθηκε στο ίδιο μέτριο επίπεδο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας την ευκαιρία στους δύο προπονητές να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές και συστήματα.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο Πανναξιακός ζητάει πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Καρούση μέσα στην μεγάλη περιοχή, ενώ στη συνέχεια είχε μία σημαντική ευκαιρία που χάθηκε από τον Κοττάκη όπου από θέση τε ατ τετ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα τα δίχτυα του Αήττητου. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αν η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι του νεοεισελθόντα Βασιλάκη.

Ο Πανναξιακός ξεκίνησε τον αγώνα με:

Θέμελη,Καζανά,Τόσκα,Παπαδόπουλο,Κολιούση,Κατσάνη,Κουτελιέρη,Καρούση,Πολυκρέτη,Τσιτοφώτο και Σουσούνη.

Αύριο ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο του Μενιδίου στις 18:00.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares