Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 19:35

Σκέντζος: Ο Πανθηραϊκός... χτίστηκε για να κάνει πρωταθλητισμό

Από τη στιγμή που την περσινή χρονιά ανέλαβε τα ηνία του Πανθηραϊκού, ο σύλλογος της Σαντορίνης μεταμορφώθηκε και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας τον σεβασμό των ομάδων από τον 7ο όμιλο.

Βελτίωση κάθε Κυριακή, πρωταθλητισμός, και καλό ποδόσφαιρο θα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να διατηρήσει η ομάδα και τη νέα χρονιά προκειμένου το πρόσωπο που άλλαξε την περσινή της μορφή να παραμείνει ικανοποιημένο.

Ο λόγος για τον προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Σκέντζο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο sportcyclades.gr μιλώντας για αρκετά ζητήματα.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι ο Πανθηραϊκός... χτίστηκε φέτος για να κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ομάδα του θα... μιλάει κάθε Κυριακή στο γήπεδο, κοιτάζοντας όλους τους αντιπάλους της στα... μάτια.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Κόουτς συνεχίζεις στον Πανθηραϊκό. Ποιος ήταν ο λόγος που απάντησες θετικά στην πρόταση της διοίκησης;

Οι άνθρωποι ήταν πολύ συνεργάσιμοι. Κατάλαβα ότι από την πρώτη στιγμή είχα να κάνω με καλούς παράγοντες. Σε αυτή την περίοδο, όπως είναι διαμορφωμένο το ποδόσφαιρο, παράγοντες σαν εκείνους του Πανθηραϊκού, είναι δύσκολο να συναντήσεις. Είναι τίμιοι, σέβονται το λόγο τους και είναι αρκετά συνεργάσιμοι.

-Ποιος είναι ο στόχος του Πανθηραϊκού ενόψει της νέας σεζόν;

Ο στόχος για τη νέα χρονιά είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, να διαθέτουμε μια καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα και ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να ευχαριστιέται από το θέαμα. Από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο μπορεί να έρθει για την ομάδα μας ας έρθει και εμείς θα το κυνηγήσουμε.

-Πέρυσι ο Πανθηραϊκός τερμάτισε στην 2η θέση του 7ου ομίλου. Θεωρείς ότι φέτος μπορεί να γίνει η υπέρβαση και να...χτυπήσετε τον τίτλο;

Ότι τερματίσαμε δεύτεροι πέρυσι ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Φέτος εφόσον μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα θα το... κυνηγήσουμε. Όντως η ομάδα έχει... χτιστεί για πρωταθλητισμό,δεν το κρύβουμε, αλλά εμείς θα "μιλάμε" κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Στόχος αποτελεί κάθε Κυριακή να κερδίζουμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

iliopoulos_skentzos.jpg

-Αποτελεί κέρδος το γεγονός ότι δυο ομάδες από τη Σαντορίνη θα αγωνιστούν στην Γ' Εθνική;

Αυτό είναι πολύ καλό για το νησί. Έχει πλέον δυο ομάδες σε εθνικές κατηγορίες και ο φίλαθλος κόσμος της Σαντορίνης θα έχει την επιλογή κάθε Κυριακή να πηγαίνει στο γήπεδο και να παρακολουθεί μια από τις δυο ομάδες. Επίσης θα είναι καλό που θα έχει ανταγωνισμό η μια ομάδα την άλλη.

-Ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει η ομάδα σας για να πετύχετε τους στόχους σας;

Τα στοιχεία που είχαμε πέρυσι από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και έπειτα, δηλαδή να είμαστε οικογένεια, να διαθέτουμε ομάδα... σφιχτή που δύσκολα θα χάνει και να έχουμε καλό κλίμα.

-Προτιμάτε να συμμετάσχετε σε έναν όμιλο αντίστοιχο με τον περσινό, ή επιθυμείτε να αγωνιστείτε με ομάδες της Αθήνας και της Κρήτης;

Προσωπικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερα προτίμηση. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Δεν επιλέγουμε ομίλους σαν Πανθηραϊκός. Θα δούμε ποιος θα είναι ο όμιλος μας και θα επικεντρωθούμε στο έργο μας. Δεν έχουμε ιδιαίτερο λόγο να πούμε ότι θέλουμε έναν συγκεκριμένο όμιλο.

4c22b23f50d1b887378363e2e6825582_XL.jpg

-Έχετε ολοκληρώσει τις μεταγραφικές σας κινήσεις;

Δόξα τω θεό, είχα να κάνω, όπως σας είπα, με μια διοίκηση που τήρησε όσα είχαμε συζητήσει. Έχουμε κατασταλάξει στις μεταγραφικές μας κινήσεις. Εφόσον βέβαια υπάρξει κάτι την τελευταία στιγμή θα κοιτάξουμε να δούμε πως θα το αποκτήσουμε. Αλλά 99% έχουμε κλείσει το ρόστερ μας.

-Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μια ομάδα νησιώτικη που συμμετέχει σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα;

Ότι είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα το να ταξιδεύεις ανά βδομάδα είναι δεδομένο. Γνωρίζετε ότι πρέπει να παραμείνουμε μια ημέρα στην Αθήνα. Είναι δύσκολο γιατί υπάρχει οικονομικό βάρος και είναι κουραστικό για τους παίκτες. Αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι όμιλοι θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της νέας σεζόν. Για τις νησιώτικες ομάδες τα έξοδα είναι περισσότερα και σε θέμα ρόστερ και σε θέμα ταξιδιών απ' ότι για μια ομάδα της πρωτεύουσας.

-Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον κόσμο;

Πρέπει να είναι κοντά μας κάθε Κυριακή και να μας βοηθήσει όπως πέρυσι. Ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός με τους παίκτες που πήραμε. Απλώς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίζει.

-Τι εντύπωση σας προκάλεσε η Μικτή ΕΠΣ Κυκλάδων που παρακολουθήσατε στα ματς που έδωσε στη Βάρη;

Πάντα μου αρέσει να παρακολουθώ παιχνίδια και κυρίως ματς που αφορούν τμήματα υποδομής. Η Μικτή ήταν πολύ καλή ομάδα και θυμάμαι ότι έχει αξιόλογους παίκτες που πρέπει να προσεχθούν για να έχει κέρδος στο άμεσο μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares