Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 17:17

Έσπασαν τα κοντέρ…

agwnes2011_syros_auto

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας αυτοκίνητου και μοτοσικλέτας το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο της Σύρου.

Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με «πειραγμένους» κινητήρες, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες ταχύτητας από κοντά.

Τις πρώτες θέσεις πήραν οι:

Στην μικρή κατηγορία «παπιών» ξεχώρισαν οι κατασκευές του Ζαννή Γούτη παίρνοντας την πρώτη και την δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση την πήρε η ιδιοκατασκευή του Κυριάκου Πουλάκη. Στα 125cc διακρίθηκε με μια πρωτιά το «Παπί» του Ζαννή Γούτη, αφήνοντας την δεύτερη θέση στον Άκη Ασπιώτη από την Αθήνα και την τρίτη στον Νίκο Καράβα.

Στην κατηγορία SuperMoto πρώτος τερμάτισε ο Στέφανος Φραγκιάς, αφήνοντας δεύτερο τον πατέρα του Αντώνη Φραγκιά. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ρένος Γαβαλάς.

Στα 600cc την πρωτιά πήρε ο Νίκος Καράβας με ένα YAMAHA R6 φτιαγμένο από τον Αυγουστή Σέρρα. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Ξαγοράρης και τρίτος τερμάτισε ο Ανδρέας Βαφίας.

agwnes2011_syros_moto

Στα γυμνά χιλιάρια, πρώτος τερμάτισε ο Μάριος Οργόσκας με ένα YAMAHA FZ το οποίο τρέχει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster. Δεύτερος ο Μόδεστος Ευστρατίου με ένα HONDA CB 1000 και τρίτος ο Νίκος Καράβας.

Στην κατηγορία OPEN όπου είναι όλες πάνω από χίλια κυβικά (και σ’ αυτή την κατηγορία δεν υπήρχαν περιορισμοί και ο κάθε οδηγός μπορούσε να πειράξει όσο ήθελε τη μηχανή του), ο Μάρκου και ένα GSXR 1000 τερμάτισε πρώτος και ο στενός φίλος του Μάριος Οργόσκας τερμάτισε στη δεύτερη θέση με ένα GSXR 1300. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Συριανός Γιάννης Συρίγος με ένα YAMAHA R1.

Στα αυτοκίνητα, στην κατηγορία μέχρι 1600cc, πρώτος ήρθε ο Θεοδώρου, με δεύτερο τον Αργουδέλη και τρίτο τον Βουτσίνο. Στην μεσαία κατηγορία, πρώτος τερμάτισε ο γνωστός για το πάθος του με το αυτοκίνητό του Νάσος Κόκκαλης, δεύτερος ήρθε ο Ξαγοράρης και τρίτος ο Σκορδίλης.

Η μεγάλη κατηγορία αυτοκινήτων ήταν υπόθεση των αθλητών από την Πάρο.

Τις τρεις πρώτες θέσεις τις κατέλαβαν οι: την πρώτη και τρίτη θέση πήρε ο Ραγκούσης με δύο διαφορετικά οχήματα και τη δεύτερη ο Μπαρμπαρής.

 



"ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ"

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares