Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 10:19

Με το πόδι στο γκάζι...

AFISA_STRATHS

Το Σάββατο στις 15:00 ο αγώνας μηχανοκινήτου αθλητισμού “Run what you bring”

Αυτή την Κυριακή στις 3 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο της Σύρου, ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σύρου θα διοργανώσει αγώνα μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου με την πλειοψηφία των συμμετοχών να είναι από την Σύρο. Επίσης, στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές από την Πάρο με 4 δυνατά αυτοκίνητα, την Θεσσαλονίκη με μια φτιαγμένη SUZUKI GSX R 1000, και 5 SUZUKI GSXR 1300 από την Αθήνα. Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σύρου θα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αλλά και όσους θελήσουν να βρεθούν το Σάββατο στις 15:00 στο αεροδρόμιο. Τα συνεργία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών εργάζονται πυρετωδώς. Οι μεν να περνάνε μπουκάλες Νίτρου στα αυτοκίνητα και οι άλλοι να φτιάχνουν Super παπιά με απίστευτες ιπποδυνάμεις. Το Εξουσιοδοτημένο συνεργείο της YAMAHA έχει φτιάξει παπί 125 κυβικών από το εργοστάσιο, που αναζητεί μοτοσικλέτα 600 κυβικών για να κοντράρουν στον αγώνα. Μεγάλες υποχρεώσεις έχουν αναλάβει οι μετρ της κόντρας του νησιού (Νίκος Καράβας και Μόδεστος Ευστρατίου), οι οποίοι θα τρέξουν από 5 μηχανές ο κάθε ένας.

Κανονισμοί και πρόγραμμα αγώνα.

Κατηγορίες μοτοσικλετών.

MINI PRO:  Μικρά παπιά

Pro Z:   Δίχρονα παπιά

Super Moto:  Μοτοσικλέτες τύπου Super Moto ανεξαρτήτως κυβισμού.

Street Fighter: Μοτοσικλέτες 1000 κυβικών χωρίς πλαστικά προστατευτικά. (γυμνές).

SS600: Μοτοσικλέτες 600 κυβικών.

Open: Μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού και φτιαξίματος. (Turbo, Nitro)

Κατηγορίες Αυτοκινήτων

Auto Street: Αυτοκίνητα μέχρι 1600 κυβικά

Auto pro: Αυτοκίνητα 1600-1800. ελεύθερα turbo και Nitro

Auto  Open: Αυτοκίνητα από 2000 κυβικά και πάνω. Turbo & Nitro ελεύθερα.

Στης 15:00 θα ξεκινήσει η μικρή κατηγορία μοτοσικλετών και θα τρέχουν ζευγάρια για μισή ώρα προσπαθώντας να κάνουν τον καλύτερο χρόνο. Το επόμενο μισάωρο θα είναι για την πρώτη κατηγορία αυτοκινήτων και για τον ίδιο σκοπό. Τα μισάωρα θα είναι εναλλάξ για κάθε κατηγορία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών μέχρι και την λήξη του αγώνα στις 19:00 η ώρα.

Μέσω μικροφώνου θα μπορούν οι οδηγοί να προκαλούν άλλους οδηγούς σε κόντρα, ακόμη και με οχήματα μεγαλύτερου κυβισμού.

Την επιμέλεια της προετοιμασίας του αγώνα και τις γνώσεις για την σωστή διεξαγωγή έχει αναλάβει το γυμναστήριο «ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ».

ΜΕΣΟΤΙΤΛΟΣ:  «Ο ποιο δημοφιλής αγώνας»

Ο πρόεδρος του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Σύρου Στρατής Ευστρατίου είπε: «Για άλλη μια φορά όπως κάνουμε εδώ και χρόνια, φέρνουμε το νησί μας στην καρδιά των εξελίξεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κάνουμε έναν αγώνα ακόμη, ο οποίος όπως έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια που διοργανώνουμε αγώνες είναι ο ποιο δημοφιλής. Η προσέλευση του κόσμου είναι ποιο μεγάλη από κάθε άλλον αγώνα αλλά και οι συμμετοχές είναι περισσότερες. Εντύπωση μου έκανε η επιστολή που μας έστειλε το νοσοκομείο Σύρου και πρέπει να το αναφέρω. Όχι μόνο μας απάντησε θετικά στο αίτημα μας για παραχώρηση ασθενοφόρου, αλλά και μας ενημέρωσε ότι το νοσοκομείο θα είναι και σε αυξημένη ετοιμότητα λόγο του αγώνα. Κάτι που εμείς το καταλαβαίναμε αλλά δεν τολμούσαμε να το ζητήσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και συγχαρητήρια στην διοίκηση του νοσοκομείου.  Ευχαριστώ επίσης, τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν οικονομικά, αλλά και την διοίκηση του αεροδρομίου για την φιλοξενία στον χώρο τους. Δεν θα στείλουμε πρόσκληση σε κανέναν. Θέλουμε όμως οι αρχές του τόπου να υποστηρίξουν την προσπάθεια μας. Η οποία είναι να καθιερώσουμε την Σύρο πόλη μηχανοκίνητου αθλητισμού με ότι συνεπάγετε αυτό».

"Κοινή Γνώμη"

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares