Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 13:11

Στην αντεπίθεση ο ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ που απάντησε στον Περιστεριώνα Τήνου

Ανακοίνωση-απάντηση προς τον Περιστεριώνα Τήνου εξέδωσε ο ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ με αφορμή τις αναφορές προς το πρόσωπο του κ. Μάμμου.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση του ΤΑΚ Περιστεριώνα  

Αναλυτικά, το κείμενο

Μετά τις αναφορές στον προπονητή του συλλόγου μας, σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του Περιστεριώνα Τήνου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Δεν υπήρχε καμία σχέση ανάμεσα στη διοργάνωση του F4 των εφήβων της Τήνου με τοF4 των παίδων της Σαντορίνης, σε πολλά επίπεδα, κάτι το οποίο όμως δεν γίνεται να αναλυθεί σε δελτίο τύπου.  Όπως,επίσης, δεν είναι της παρούσης η συζήτηση αναφορικά με την επιλογή του πιο δυσπρόσιτου νησιού, γι’αυτήν τη διοργάνωση και μάλιστα την συγκεκριμένη περίοδο. Ακόμη, δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στα γεγονότα που οδήγησαν στην αλλαγή του προγράμματος τουF4 των εφήβων με τα αντίστοιχα του F4 των παίδων, που δεν είναι κι αυτό της παρούσης να αναλυθεί. Εξάλλου, το κριτήριο της επιλογής της λύσης που προτάθηκε από την Ε.Σ.Κ.Κ. για το F4 των εφήβων – και το γνωρίζαμεολόκληρη την εβδομάδα πριν τους αγώνες του F4 -δεν ήταν οικονομικό, αλλά η απουσία των μαθητών από τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Σχετικά με αυτό που οδήγησε στην αντίδραση του Δ.Σ. της ομάδας του Περιστεριώνα: Το προσωπικό πρόβλημα του κ. Βιδάλη , για την επιλογή της μέρας που θα ταξίδευε η ομάδα της Τήνου, αναφέρθηκε από στελέχη της Ε.Σ.Κ.Κ. ως δικαιολογία των επιλογών της ομάδας της Τήνου, σε σχετική ενημέρωση που έγινε προς τα σωματεία την Παρασκευή, την ημέρα έναρξης των αγώνων και όχι μια εβδομάδα πριν. Ενώ, η αναφορά του προπονητή στη συνέντευξη είναι απόλυτα προσεκτική, χωρίς να αναφερθεί ποτέ σε κανένα πρόβλημα υγείας, μιλώντας γενικά για σοβαρό πρόβλημα του προπονητή. Ο Περιστεριώνας Τήνου, βέβαια, γνώριζε και είχε προειδοποιηθεί  για τις καιρικές συνθήκες όχι από την Πέμπτη το μεσημέρι,αλλά από την Τρίτη. Οι δικαιολογίες που αφορούν αποστάσεις και χρόνους, μας ακούγονται αστείες, γιατί εμείς δεν έχουμε αθλητές σε χωριό, αλλά είμαστε ομάδα σε χωριό.  Έχετε, σαφώς, δίκιο στην αναφορά σας ότι την παραμονή του τελικού δεν αντιδράσαμε σωστά, αφού η ομάδα μας έπρεπε να έχει αποχωρήσει!Όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας…

Δεν είναι τυχαίο ότι τα προβλήματα  που προέκυψαν στο F4 της Σαντορίνης από την ομάδα του Περιστεριώνα Τήνου, υποχρέωσαν την Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων να θέσει το θέμαεπί τάπητος στη Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 10/6/18, θέμα μάλιστα που κυριάρχησε στις εργασίες της μαζί με την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.  Η απόφαση που ελήφθη έχει στόχονα αποφευχθούν μελλοντικά «φαινόμενα τύπου Περιστεριώνα Τήνου» αλλά και γενικότερα να υπάρξειαναβάθμιση του θεσμού των F4, ώστε να αντιμετωπίζεται με το δέοντα σεβασμό από όλα τα σωματεία των Κυκλάδων. Δεν συζητήθηκαν όμως το σημαντικό ζήτηματης διαιτησίας αλλά και οι κατευθύνσεις που πρέπει να δώσει η Ε.Σ.Κ.Κ. στα σωματεία της, για την ορθή ανάπτυξη του αθλήματος.Tέλος,υπήρξαν και άλλα θέματα,που δυστυχώς δεν αναφέρθηκαν στη Γ.Σ. της Πάρου, τα οποία αφορούν τα F4, όπως η ανάρμοστη συμπεριφορά παραγόντων, προπονητών, φιλάθλων, κάποια από τα οποίαμας αφορούν και μάλιστα τιμωρηθήκαμε γι’ αυτά, με τον ρόλο που είχαμε και όχι αυτόν που δηλώσαμε… Υποδείξεις όμως δεν δεχόμαστε… Ούτε από άλλες διοικήσεις, ούτε από χούλιγκαν, ούτε από τον συνδυασμό αυτών των δύο… Εμείς τα χρόνια που υπάρχουμε στο άθλημα, χάνουμε ή κερδίζουμε ΜΟΝΟ μέσα στο γήπεδο και πριν έρθουν οι νίκες των τελευταίων χρόνων, μάθαμε να διαχειριζόμαστε πολλές ήττες: ήττες δίκαιες και ήττες άδικες, κρατώντας πάντα την αξιοπρέπειά μας! Αξιοπρέπεια που δεν θα μας επέτρεπε ΠΟΤΕ να αναφερθούμε σε προσωπικά προβλήματα ως δικαιολογία.-

Κλείνοντας, ο σύλλογός μας συμμετείχε πρώτη φορά σε F4 εφήβων φέτος, η αναφορά σας στο 2012 δεν γνωρίζουμε σε ποιους απευθύνεται.

Εκ του Δ.Σ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares