Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 14:09

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Νηρέα

Είναι όμορφο να μπαίνεις σε αθλητικούς χώρους και να βλέπεις γεμάτες κερκίδες. Είναι όμορφο να είναι σε εξέλιξη ο αγώνας της ομάδας σου και να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων παρά μόνο η αγωνιστικότητα, η ένταση και η επιθυμία της νίκης!

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας, ευχαριστούμε για την δύναμη που δώσατε στους αθλητές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους παρά τις δυσκολίες που χρειάζεται να αντιμετωπίσουν. Δυο εφηβικά τμήματα βόλεϊ σε όλες τις Κυκλάδες!

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στους εφήβους του ΑΟ Φοίνικα, αφού με την νίκη τους πήραν και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Πρωταθλήματος. Στους εφήβους του ΑΜΕΣ Νηρέα να ευχηθούμε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και θέληση αφού κατάφεραν, με την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Ναλμπάντη, μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα (4 μήνες) να γίνουν ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται.

Ευχαριστούμε την ΚΤΕΛ Πάρου ΑΕ και ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Ρούσσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου μας, να εκτελεστεί έκτακτο δρομολόγιο την ημέρα του αγώνα, από και προς την Νάουσα για την εξυπηρέτηση των θεατών – φίλων του αθλήματος.

Επίσης να ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την αγορά των προπονητικών εμφανίσεων για όλα τα τμήματα βόλεϊ του ΑΜΕΣ Νηρέα:

Meat bar, Εστιατόριο, Χορέβας Βαγγέλης, Νάουσα, 2284052700

Stratos rentals, Σκλαβούνος Ραφαήλ, Παροικία, 2284028002

Φραντζής Γεώργιος, Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική, Μάρμαρα, 2284042122

Η συμπαράσταση τόσων επαγγελματιών – χορηγών ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι πολύτιμη για το Σύλλογο μας.

Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares