Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 17:08

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΕΡΣΑΝΙΟΥ

agersani_polemis

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της ομάδας ήταν, έδωσε τον ταλαντούχο μεσοαμυντικο Ζουλη Γιαννούλη με 1 χρόνο

υποσχετική στον Πανναξιακό, τον Λυμπερτα Γιώργο και τους μικρούς Πολυκρετη Ευστάθιο, Παραβατο Βασίλειο με κανονική μεταγραφή στον Πανναξιακό, τον Μακαρη Σπυρίδων με μεταγραφή στον Αστέρα Τραγαίας, τον Ατζουλο Στηβ, στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, για 1 ακόμη χρόνο παραχωρήθηκε ο Οκετσοκου (Σοκερ) στην Ίο, ενώ προσπάθειες γίνονται να δοθεί και ο νεαρός Σάντα Ντενίς σε κάποια επαγγελματική ομάδα, ίσως υπάρξει κάτι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Απεναντίας επέστρεψαν από τον Πανναξιακό οι Μπελεγκου Έβερεστ, Σιδερής Στυλιανός, ενώ αποκτήθηκαν από την ιδία ομάδα οι Μαστρογιαννακης Μανώλης, Αλμπανιδης Μιχάλης, Μαργελλος Ραφαήλ, ενώ επέστρεψαν οι δανεικοί από τον Α.Ο. Καστέλας, Ζουλης Βασίλης και Τράκος  Γεώργιος και από τον Α.Ο.Ζεας ο Στρατουρης Πέτρος. Πάντως ο Στέλιος Πολέμης συζητάει με κάποιους αξιόλογους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και πιθανόν τις επόμενες μέρες να έρθει σε συμφωνία με κάποιους απ'αυτους

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 29/8 έγινε η πρώτη συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας στο Δ.Α.Κ. ενώ από την επομένη ξεκίνησε η προετοιμασία στο προπονήτρια της Κωστέρας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο, με καθημερινές προπονήσεις στις 16.00 ώρα και μετά θα συνεχιστεί στο γήπεδο του Αγερσανίου.

Πάντως μεγάλο πρόβλημα είναι η συνέχεια της τουριστικής σαιζόν, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σ. Πολέμη από την ερχόμενη Δευτέρα θα πληθύνουν οι παρουσίες πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, αφού αυτές τις μέρες οι περισσότεροι που λαμβάνουν μέρος είναι νεαροί ποδοσφαιριστές. Πάντως οι νέοι διοικούντες της ομάδας έχουν τονίσει ότι θα είναι κοντά στην ομάδα, θα τους παρέχουν τα πάντα, αλλά θέλουν και από τους ποδοσφαιριστές να είναι σοβαροί να σέβονται τον σύλλογο και τους εαυτούς τους και δόθηκε εντολή στον προπονητή της ομάδας Σ. Πολέμη, να στείλει σπίτι τους όσους δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα, αφού σκοπός τους είναι να μπουν οι βάσεις για ένα υγιές σωματείο, που και με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Αγ. Αρσενίου, να συσπειρώσει τους πολυπληθείς οπαδούς και ιδίως τους νέους της γύρω περιοχής

Και τέλος άρχισαν να πωλούνταν οι κάρτες διαρκείας ενώ προσπάθεια των διοικούντων να φέρουν κοντά τα παλιά μέλη της ομάδας. Προσπάθεια γίνεται να βρεθούν και χορηγοί για το αθλητικό υλικό και για τις διαφημιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν στο γήπεδο.

Εξάλλου σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν ξανά οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών, μάλλον υπό την επίβλεψη του έμπειρου ποδοσφαιριστή της ομάδας Γ. Ξυδεα. Ήδη έχουν γίνει και κάποιες μεταγραφές με το κλείσιμο της περσινής σαιζόν, ενώ αρκετά παιδιά θα προστεθούν στο φωτεινό ρόστερ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares