Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 18:01

ΘΥΕΛΛΑ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

proetimasia_2011

H προετοιμασία της ομάδας του Καμαρίου έχει ήδη ξεκινήσει από τις 16 Αυγούστου. Κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα και δύο φορές την εβδομάδα στις 6 το πρωί. Φέτος στο έμψυχο υλικό της Θύελλας επιστρέφει ο Μάριος Γιουρέλης, μετά από δύο χρόνια, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και σπουδών.

Ο Γιουρέλης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, ο Γιάννης Καραμολέγκος λόγω στρατιωτικής θητείας και ο Καφίρης Νίκος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αναμονή στην μεταγραφή του Δανέζη Λοΐζου από ομάδα της Αθήνας. Σας θυμίζουμε ότι στην ομάδα της Θύελλας ανήκει εδώ και μερικές μέρες, ο νεαρός Βλαβιανός Κωνσταντίνος που αποκτήθηκε από τον Πανθηραϊκό.

proetimasia_2011_1

Ο Σύλλογος της Θύελλας, εκτός από αθλητικές δραστηριότητες συμμετέχει και σε κοινωνικές-πολιτιστικές. Στο πανηγύρι της Παναγίας προσέφερε 500 ευρώ μιας και κόπηκαν οι επιχορηγήσεις από τον Δήμο Θήρας σε όλα τα πανηγύρια του νησιού.

Στις 16 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για ένα αυτοκίνητο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου, η οποία πήγε πολύ καλά!. Κερδισμένος ήταν ο Καραμολέγκος Αρτέμης ο οποίος σε λίγες μέρες θα το παραλάβει.

vlavianos_fanela_8yellas

Το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πώληση και αγορά των λαχνών και εύχεται την επόμενη έναν νέο τυχερό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares