×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 19:14

Η ανατροπή της χρονιάς από την Μικτή Νέων [vid]

Κόντρα σε όλους και σε όλα η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων ακολούθησε, αν και δυσκολεύτηκε πάραυτα, τα χνάρια των Παίδων και με μία επική ανατροπή, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 σε 2-3 και έφυγε από το Δημοτικό Στάδιου της Χίου με το τρίποντο απέναντι στην ΕΠΣ Λέσβου που εξέπληξε θετικά με την απόδοση της.

Το σκηνικό του καιρού δεν άλλαξε καθόλου, από την πρώτη κατά σειρά αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί λίγη ώρα πριν, με τους Παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων να παίρνουν μια σπουδαία νίκη επί της Λέσβου. Η συνεχής βροχόπτωση που σε μερικές στιγμές μετατράπηκε σε καταιγίδα, έκανε πολύ δύσκολο το έργο των πρωταγωνιστών, ωστόσο για όσους το παρακολούθησαν, είτε από τις εξέδρες του γηπέδου, είτε από τη συχνότητα του Sportcyclades.gr, απόλαυσαν ένα χορταστικό παιχνίδι, με πέντε γκολ, πλήρη ανατροπή του σκορ και πολλές ευκαιρίες, συνέθεσαν το σκηνικό μίας επικής αναμέτρησης που στο τέλος «βάφτηκε» στο Κυκλαδίτικο χρώμα.

ΝΩΘΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Στα πρώτα λεπτά του ματς η ΕΠΣ Λέσβου κατάφερε να πάρει τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αυτό ως εκ τούτου δεν άφηνε περιθώρια στους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μοστράτου να βρουν χώρους και να απειλήσουν την εστία του Καρμενέλη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το γρήγορο τέρμα από τν Μανδάνη (1-0) να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα για τους Κυκλαδίτες.

Ταυτόχρονα λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της αναμέτρησης και οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, η ΕΠΣ Λέσβου ευτύχησε να βρεθεί με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ, όταν στο 44’ ο Σπάχιου εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των αντιπάλων του και με πλασέ σε κενή εστία, διαμόρφωσε το 2-0, με την ομάδα της Λέσβου να κυριαρχεί κυριολεκτικά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, βάζοντας δύσκολα στο συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου.

ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Το σκηνικό μεταφέρθηκε στην εστία του Καρμενέλη, οι Κυκλαδίτες κατέθεσαν ψυχή και σώμα, πετυχαίνοντας την ανατροπή της χρονιάς!

Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε η γρήγορη αντίδραση και οι διορθωτικές κινήσεις που έγιναν από τον Γιώργο Μοστράτο, ο οποίος ρίσκαρε με την αλλαγή του τραυματία Νίκου Παντελαίου, όμως εκ των υστέρων δικαιώθηκε, καθώς ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με τον Λιέα να τον πλαισιώνει επιθετικά έδωσαν άλλη πνοή στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Μοστράτος, όμως δεν δικαιώθηκε μόνο από τις κινήσεις του, καθώς ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε αυτόν και τα παιδιά της Μικτής, ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη σωστή δουλειά που γίνεται από τους συλλόγους μας, με τους Κυκλαδίτες να δείχνουν ένα κλικ παραπάνω όσο αφορά τη φυσική κατάσταση. 

ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ MPV Ο ΛΙΕΑΣ

Συν τοις άλλοις ο κόουτς της ΕΠΣ Κυκλάδων, ευτύχησε να δει και τον Λιέα σε ένα εξαιρετικό δεύτερο 45λεπτο. Ο φορ των Μικτών μας «καθάρισε» με χατ- τρικ το παιχνίδι. Με δικά του γκολ στο 62’, στο 73’ με πέναλτι και στο 84’ με σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-2, κατορθώνοντας το.. ακατόρθωτο!

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ

Μεγάλη ημέρα για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο η σημερινή. Πέρα από το 2 στα 2, με τις νίκες Παίδων και Νέων, φάνηκε ξεκάθαρα η ποιότητα που διακρίνει τους ποδοσφαιριστές που διάλεξε ο Γιώργος Μοστράτος να ακολουθήσουν την αποστολή στη Χίο. Το κλίμα ανάμεσα σε όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικό και σε αυτό βέβαια συμβάλλει και η παρουσία των ιθυνόντων της ΕΠΣ Κυκλάδων, με επικεφαλή τον Πρόεδρο Ρένο Φρέρη, ο οποίος προσδίδει τα μέγιστα.

Το Sportcyclades.gr θα σας παραθέσει όλο το ρεπορτάζ που «τρέχει» μετά από αυτές τις δύο νίκες, καθώς το επιτελείο του βρίσκεται δίπλα στους θριαμβευτές, με τους χορηγούς να είναι αυτοί που έχουν «στείλει» εκπρόσωπο από τις Κυκλάδες τη Χίο το μοναδικό αθλητικό σάιτ του νομού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ωραιόπουλος με βοηθούς τους Τσέτσο και Μοσχάτο από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ Λέσβου (Μαστέλος): Καρμενέλης, Χατζηνικολάου, Βαλαβάνης, Ράμα, Μακρής (77’ Πρίμπας), Μανδάνης, Γκουρούλης (83’ Πιμπάνης), Κελίδης (73’ Παππάς), Σπάχιου, Λάμαι, Πολύζος (70’ Γαλιμότης)

Αναπληρωματικοί: Κοτσιλίτης, Πολύχρος, Βαμβουκλής

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Κόντρα, Κοιλιακούδης, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Βαμβακούσης (60’ Δάρρας), Ξαγοράρης, Λιέας, Λέκας (46’ Παντελαίος), Γκούφας (60’ Σαρρής)

Αναπληρωματικοί: Καραβέλης, Γρυλάκης, Ψύλιας, Μανδηλαράς

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

2018-01-04.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares