×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 17:57

Πήραν τη «ναυμαχία» οι Παίδες! [vid]

Σε ένα ματς που οι καιρικές συνθήκες ήταν απαγορευτικές στο να διεξαχθεί ποδόσφαιρο λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε ακατάπαυστα, η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη επί της αντίστοιχης της ΕΠΣ Λέσβου με 1-2 κάνοντας μια ονειρεμένη πρεμιέρα στη Χίο, όπου θα διεξαχθεί η πρώτη φάση για τον 13ο όμιλο στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Το πρωινό της Πέμπτης βρήκε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα υπό τον κλοιό άσχημων καιρικών συνθηκών. Από αυτόν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε το νησί της Χίου. Τα πράγματα και η διεξαγωγή του αγώνα που θα άνοιγε την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, προμηνυόταν πολύ δύσκολη, χωρίς ωστόσο να τεθεί επί τάπητος η αναβολή του, αφού ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου της Χίου «άντεξε».

Οι 22 ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν τη μανία της φύσης καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς, ενώ σε μερικές περιπτώσεις η ένταση της βροχής και του ανέμου έφταναν σε πολύ υψηλά επίπεδα, κάτι που βέβαια όπως είναι φυσιολογικό δυσχέραινε τις κινήσεις τους εντός αγωνιστικού χώρου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές φαινόταν να πατάνε καλύτερα στο βρεγμένο τερέν του γηπέδου της Χίου. Το συγκρότημα του κ. Μοστράτου έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα, ενώ σε πολλές των περιπτώσεων φάνηκαν απειλητικοί προς την εστία του Βάτου. Το δέσιμο μεταξύ των παικτών και του προπονητή στην Μικτή της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανές και ένα από τα κύρια συστατικά της επιτυχίας.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, εν όψει της επανάληψης. Οι Παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων έλυσαν το γόρδιο δεσμό ωστόσο στο 57’. Ο Κρεμύδας καιροφυλακτούσε στην εστία της ομάδας της Λέσβου και με κεφαλιά μετά από  στημένο,  νίκησε τον Βάτο ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι.

Οι Παίδες της ΕΠΣ Λέσβου έφεραν εκ νέου το ματς στα ίσα στο 63ο λεπτό, με τον Ζαχάροφ, βάζοντας ταυτόχρονα «φωτιά» στη συνέχεια.

Ο Καλαβρός ωστόσο δύο λεπτά αργότερα (65’) και κόντρα στο ψυχολογικό αβαντάζ που δημιουργήθηκε στους αντιπάλους του, με δικό του τέρμα έστειλε τους Κυκλαδίτες στον έβδομο ουρανό, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού αλλά και ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το γκολ που σημείωσε έκλεισε το καρνέ στο 1-2, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του στην πρεμιέρα του Τουρνουά, κάτι που σίγουρα θα δώσει άλλο αέρα στους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μοστράτου εν όψει της συνέχειας.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ

Τέλος να σημειωθεί πως το μοναδικό αθλητικό πόρταλ που παρευρέθηκε στο γήπεδο της Χίου και κάλυψε ΖΩΝΤΑΝΑ την αναμέτρηση, ήταν το Sportcyclades.gr.

Χάρη στην πολύτιμη στήριξη των χορηγών οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από οποιαδήποτε μέρος του κόσμου και να θαυμάσουν τις προσπάθειες των παιδιών, μέσα την παραγωγή που επιμελήθηκαν οι συνεργάτες του σάιτ.

Έτσι αντιμετωπίζοντας, βροχή, αέρα και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα παρουσιάζεται κατά την διάρκεια του Ζωντανού (το οποίο πάντα εμπεριέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας), κατάφερε να παρουσιάσει την είδηση από τη πηγή.

Με προσωπικό αγώνα και μεράκι, μεταφέρουμε σε όλους τους Κυκλαδίτες, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος, αυτό το μοναδικό θέαμα, που αναλογικά με τις συνθήκες, αποτελεί ότι καλύτερο, στα μέχρι στιγμής δεδομένα των νησιών μας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χατζηνικόλας με βοηθούς τους Λιάδη και Γάρη

ΕΠΣ Λέσβου (Παπαλόπουλος): Βάτος, Καραγιάννης (62’ Προτονοτάριος), Ζεϊμπέκης, Τσαλώνης (71’ Ζαρόπουλος), Σαλτογιάννης, Καπάϊ (62’ Πιτσιλώδης), Λεμονός, Καλαμπόκας, Ζαχάροφ, Καλογήρου (51’ Χαλκοδαίμον), Μπότης (71’ Γουρνιάς)

Αναπληρωματικοί: Μουσελίκης, Κριαρής

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Τάκος, Μπλάμο (41’ Σαρρής), Αλουμανής, Ρηγόπουλος (78’ Κουκάς), Κρεμύδας, Καλαβρός, Διακογιάννης, Βαμβακούσης, Πιταούλης, Κάτρης (53’ Βουτσίνος), Σίγγας

Αναπληρωματικοί: Φέγγης, Χιλάι, Στεφάνου, Γιαννακόπουλος

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το sportcyclades.gr 

 

Τα αποτελέσματα της ημέρας

2018-01-04.jpg

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares