×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 03:28

"Ανιχνεύοντας" το σημερινό αντίπαλο του Πανθηραϊκού

Ο Πανθηραϊκός καλείται σε λίγες ώρες (15:00) να δώσει ακόμη μια σκληρή «μάχη» απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. Το επίσημο σάιτ του Αιολικού, όπως θα δείτε παρακάτω, χαρακτηρίζει «κρίσιμο» το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης, ενώ αναφέρεται και στην προηγούμενη αγωνιστική και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων. Δείτε το pree – game και την αφίσα της ομάδας του Αιολικού.

Αν δεν μας επιτρεπόταν η λέξη «τελικός» τότε σίγουρα θα μιλούσαμε για ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια του Πανθηραϊκού μέχρι στιγμής. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, ενώ και η τύχη τις περισσότερες φορές, του γύρισε τη πλάτη.


Το σημερινό παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Σκέντζου να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Μυτιλήνη, παρότι ο Αιολικός προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, στο τοπικό ντέρμπι του νησιού, επί του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με 0-1.

Το επίσημο σάιτ των γηπεδούχων και προσεχούς αντιπάλου του Πανθηραϊκού, αναφέρει σχετικά με την προκείμενη αναμέτρηση:

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ 7ος ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ- Α.Ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ

Η ομάδα μας για την 10η αγωνιστική αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανθηραικού, τη Κυριακή 17/12/2017 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Για ακόμη μία αγωνιστική η ομάδα μας καλείται να δώσει ακόμη ένα κρίσιμο, εντός έδρας, ώστε να συνεχίσει το μικρό σερί που τρέχει και να κάνει το 3 στα 3. Ο Αιολικός, την προηγούμενη αγωνιστική, έρχεται από ακόμη μια σημαντική νίκη, με σκορ 0-1,στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Αντιθέτως η ομάδα του Πανθηραικού ηττήθηκε για την προηγούμενη αγωνιστική από την ομάδα του Παναργειακού μέσα στην έδρα της με σκορ 1-2 και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κύριος Μπαλαχούτης Γεώργιος από τον σύνδεσμο Πειραία με βοηθούς τους κυρίους Καλογέροπουλο Νικόλαο και Κόπανο Κων/ντίνο από τον σύνδεσμο της Χίου. Παρατηρητής του αγώνα ο κύριος Χαλιάσος Κων. (Αθηνών)»


dhsdhdhsdr.jpg

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
ΑΓΩΝΑΣ: ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ

Η Διοίκηση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ,γνωρίζει στους φιλάθλους του νησιού, ότι οι τιμές των εισιτηρίων,- αν αγοραστούν από τα σημεία ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ-
για τον αγώνα ΑΙΟΛΙΚΟΥ-ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ , που θα διεξαχθεί την 
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 15:00
στο γήπεδο Μυτιλήνης(ΤΑΡΛΑ),
είναι 
8 ευρώ ,για τα ΤΜΗΜΑΤΑ 1 , 2 και 4
5 ευρώ για ανέργους.
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 15/12/17
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ από τα εξής σημεία
1.ΠΡΑΤΗΡΙΟ-EKO TYΡΟΠΩΛΗΣ
2. ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΜΠΑΜΠΑΣ-ΜΑΜ
Από το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

aeghwerherth.jpg

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

sh_srhswserhtsrth.jpg

aiolikos-panthiraikos.jpg

Με πληροφορίες από το aiolikos.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares