×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 03:19

Μόνο νίκη ο Πανθηραϊκός [pree game - stats]

Δεν θα υπάρξουν αγώνες στον 7ο όμιλο του Πανθηραϊκού αυτή τη βδομάδα, ωστόσο η ομάδα της Σαντορίνης είχε την ευκαιρία να «βγάλει» τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Κυκλάδων και παράλληλα να προετοιμαστεί για τις «μάχες» που ακολουθούν.

Έτσι ο Πανθηραϊκός στην Κυριακάτικη 3/12  - εντός έδρας - αναμέτρηση με τη Θύελλα Ραφήνας που ακολουθεί δεν σκέπτεται κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο τη νίκη.

Η ομάδα του κ. Αρχοντάκη θέλει να μετουσιώσει μία καλή εμφάνιση σε τρεις βαθμούς, παίρνοντας ταυτόχρονα βαθμολογική «ανάσα», μετά από  το μέτριο ξεκίνημα των πρώτων  αγωνιστικών.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟ

Η νίκη για το θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στον Καρτεράδο, μπορεί να ήρθε με σχετική ευκολία, ωστόσο ήταν και μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή του Πανθηραϊκού να τεστάρει την ομάδα του, εν όψει του προσεχούς αγώνα.

ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΘΥΕΛΛΑ

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με 1-0, πράγμα που σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του κ. Ηλιόπουλου θα επιδιώξουν να πάρουν κάτι θετικό από αυτό το ματς.

Με απολογισμό 7 βαθμούς η Θύελλα έχοντας στο ενεργητικό της 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου, συγκατοικώντας με τον Ερμή Κιβερίου και τον Παναργειακό.

SEGSERGERGRTG.jpg

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Από την άλλη ο Πανθηραϊκός βρισκόμενος στην 8η θέση με έξι βαθμούς «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς η Κυκλαδίτικη ομάδα μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, ευελπιστώντας βέβαια πως, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Θύελλα, η ομάδα θα αρχίσει να «ρολάρει».

Βροντερό παρών αναμένεται να δώσουν στις εξέδρες του γηπέδου οι φίλοι του Πανθηραϊκού, οι οποίοι όπως σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, αποτελούν τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 3/12 στις 13:30 στο γήπεδο των Φηρών, αλλά δε απολύεται να αλλάξει ώρα για να διευκολυνθεί στη μετακίνηση της η φιλοξενούμενη ομάδα.

Για τον 7ο Όμιλο θα πραγματοποιηθούν τα εξής παιχνίδια:

ASGSEDGSFGDFG.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares