Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 22:15

Νίκη με ανατροπή απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας

Ο Πανθηραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο φιλικό με τον ΟΦ Ιεράπετρας που έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η ομάδα της Σαντορίνης έδειξε πολύ καλά στοιχεία και παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Κορέττας στο 20′, στην επανάληψη ανέβασε περισσότερο την απόδοση τους και πέτυχε την ανατροπή με γκολ του Πολυκρέτη στο 80′, που σκόραρε με όμορφο σουτ έξω από τη περιοχή, και του Αγοραστου στο 85΄που βρέθηκε στη πορεία της μπάλας μετά από σουτ του Μάνιας και την έστειλε στα δίχτυα.

Για τους γηπεδούχους ο Παναγιωτόπουλος στο 35′ είχε δοκάρι, ενώ δεν δόθηκαν και δύο καταφανέστατα πέναλτι στον Πανθηραϊκό που σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερος, με το 1-2 να είναι δίκαιο και να δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος) Ταρτάλας, Τζελέπης, Χρηστάκης, Καραγιάννης, Πυθαρούλης, Κορέττας, Ουζούνογλου, Χρυσοφάκης, Λιλάι, Πυθαρούλης, Μπαρτιάκης.

Έπαιξαν ακόμη Δερμιτζάκης, Ακαμοτάκης, Κωνσταντίνου, Μπλέντι, Τσαλάκου, Φωτιάδης.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Ζωντός (46′ Αθανασίου), Κωλέτσης (46′ Μαντζιώτας (70′ Δρόσος), Γκίκας, Μπίρης, Ρεπετσάς (80 Αγοραστός), Λούκας (46′ Φύτρος), Φαμπίνιο (46′ Ντούμος), Κεφαλάς, Μάνιας, Περιάλης (60′ Πολυκρέτης), Παναγιωτόπουλος (75′ Καμπόσος).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares