×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 19:38

Δημήτρης Σκούνας: θέλω ομάδα που θα στηρίζετε σε ντόπιους ποδοσφαιριστές.

SKOYNAS_FLERIANOS

Ο Τεχνικός του Πανναξιακού Δημήτρης σκούνας παρεχώρησε συνέντευξη στο sport Cyclades και αποκάλυψε τις σκέψης του και το όραμα του για την Ναξιώτικη ομάδα.

s.c: Κύριε Σκούνα καλημέρα. Θα θέλαμε κατ αρχήν να μας δώσετε μια πρώτη εικόνα με το τι γίνετε αυτήν την περίοδο στα αγωνιστικά του Πανναξιακού.

Δ.Σ: Καλημέρα και από εμένα. Την περίοδο αυτή ασχολούμαστε περισσότερο με την οργάνωση και την σχεδίαση πλάνων που θα μας επιτρέψουν να δουλέψουμε πάνω τους στην συνέχεια.

Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια…………………….

s.c: Υπάρχει κάποια ημερομηνία η οποία έχει οριστεί για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας;

Δ.Σ: Η κατάσταση που επικρατεί με την μη λειτουργία της Ε.Π.Ο και η αβεβαιότητα για το πότε τελικά θα αρχίσει επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος δεν μας επιτρέπουν να ορίσουμε καμία ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας. Ωστόσο θα έλεγα ότι εμείς δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχουμε πιάσει δουλειά ρίχνοντας το βάρος στους μικρούς που θα ακολουθήσουν την μεγάλη ομάδα. Έτσι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά να δούμε κάποια παιδιά από τις ακαδημίες μας αλλά και αρκετούς ντόπιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Όσο το δυνατών περισσότεροι ντόπιοι……………………….

s.c: Από ότι καταλαβαίνω θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες σε νέα παιδιά αλλά και σε ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Δ.Σ: Σαφώς και το πλάνο που έχω στο μυαλό μου αλλά και η πρόθεση της Διοίκησης είναι να φτιάξουμε ένα ρόστερ 25-27 παιχτών και θα απαρτίζεται στην πλειονότητα του από ντόπιους ποδοσφαιριστές, είτε αυτοί προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας ή από το ήδη υπάρχων έμψυχο υλικό και με την πλαισίωση μερικών παιδιών από το νησί τα οποία διαθέτουν ταλέντο και σίγουρα είναι ικανά να σταθούν στις απαιτήσεις του περιφερειακού πρωταθλήματος, νομίζω ότι στο τέλος θα δημιουργήσουμε έναν πολύ δυνατό κορμό με γηγενείς ποδοσφαιριστές.

s.c: Πόσες μεταγραφές νομίζετε τελικά ότι θα χρειαστεί η ομάδα;

Δ.Σ: Όπως σας προανέφερα στόχος μας είναι να έχουμε έναν κορμό από ντόπιους παίχτες, από εκεί και πέρα όταν ξεκινά να μοντάρετε η ομάδα θα δούμε σε ποιες θέσεις θα χρειαστούμε ενίσχυση και θα προχωρήσουμε σε μεταγραφές οι οποίες θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα ουσιαστικά.

Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Στάμος…………..

s.c: πείτε μας δυο λόγια για την απόκτηση του Στάμου.

Δ.Σ: Ο Νίκος είναι ένας αθλητής με τον οποίο έχω δουλέψει στο παρελθόν, πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει εξίσου καλά όλες τις θέσεις στην επίθεση. Γνωρίζοντας λοιπόν τον ποδοσφαιριστή καλά και εφόσον ήταν ελεύθερος εισηγήθηκα την απόκτηση του. Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος παίχτης θα μας βοηθήσει πολύ αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτη την εμπειρία, αλλά και την τεχνική κατάρτιση που χρειαζόμαστε.

s.c: Για να κλείσω με τα αγωνιστικά θα ήθελα να μου πείτε και δυο λόγια για την θέση του τερματοφύλακα, στην οποία θα πρέπει να πούμε ότι είστε ο πλέον ειδικός.

Δ.Σ: Σίγουρα για εμένα η θέση του τερματοφύλακα αποτελεί την αφετηρία για μια καλή πορεία. Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα ο οποίος σίγουρα θα μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να αποτελεί μια εγγύηση κάτω από τα γκολ ποστ του Πανναξιακού.

Η ακαδημίες είναι το μέλλον μας……………………….

s.c: Υπάρχει στο μυαλό σας κάποιο πρότυπο λειτουργίας των τμημάτων τις ομάδας που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα να στηριχτεί στο μέλλον στα δικά της παιδιά;

Δ.Σ: Με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν είναι πλέον αναπόφευκτο όλες οι ομάδες οι οποίες θέλουν να έχουν μέλλον στο ποδοσφαιρικό στερέωμα να ρίξουν το βάρος τους στις ακαδημίες. Εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Πανναξιακού να δουλέψουν προς μια κατεύθυνση. Η κατεύθυνση αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την συστηματική δουλειά που θα βγάλει ταλέντα τα οποία θα μπορούν να επανδρώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα. Ήδη υπάρχουν αρκετά παιδιά που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας και πιστεύω ότι μερικά από αυτά παίρνοντας εμπειρίες θα είναι σε θέση να σταθούν του χρόνου στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Πάντως πρόθεση μας είναι η στενή συνεργασία των τεχνικών τιμ υποδομών και πρώτης ομάδας, πράγμα που μπορεί να αποφέρει άμεσα αποτελέσματα στην ανάδειξη ταλέντων.

Στόχος μας η παραμονή……………………………….

s.c: Κλείνοντας θα ήθελα να μου πείτε αν έχουν τεθεί στόχοι για την επόμενη χρονιά και αν ναι ποιοι είναι αυτοί.

Δ.Σ: Βέβαια και έχουν τεθεί στόχοι άλλωστε χρειαζόμαστε τους στόχους για να σχεδιάσουμε  τα πλάνα μας για την νέα χρονιά. Ο στόχος της ομάδας για την νεα χρονιά είναι σίγουρα η παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια υπάρχει ακόμα η αβεβαιότητα του τι θα γίνει με τους ομίλους σε ποιον θα συμμετέχουμε, πόσοι θα πέφτουν, περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ για να κατασταλάξουμε και εμείς το τι τελικά θα πρέπει να κάνουμε και αν θέσουμε διαφορετικούς στόχους. Λέω το <<διαφορετικούς στόχους>>, γιατί υπάρχει και το σενάριο των 14ων ομάδων ανά όμιλο από τις οποίες θα πέφτουν 7ή8. Τότε θα πρέπει να αλλάξουμε πλάνα και να πάμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε στο τέλος το ελάχιστο που θα πετύχουμε να είναι η πολυπόθητη παραμονή της ομάδας.

s.c: Κύριε Σκούνα ευχαριστούμε για την συνέντευξη που δώσατε στο sport Cyclades και θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή αρχή και καλή πορεία του χρόνου στο περιφερειακό.

Δ.Σ: Σας ευχαριστώ και εγώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να μιλήσω για την δουλειά που κάνουμε ώστε να κάνουμε τον Πανναξιακό μία ομάδα με υψηλές προδιαγραφές.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares